Jose Mourinho'nun aile yaşantısı dikkat çekiyor! İşte Portekizli teknik adamın ailesi…

Fenerbahçe'nin 2 yıllık sözleşme imzaladığı Jose Mourinho, futbol dünyasının en özel isimlerinden biri. Öyle ki Mourinho bile kendisi hakkında, 'Ben özel biriyim' diyebiliyor. Sarı-lacivertliler de imza törenini 'Özel biri' temalı gerçekleştirdi. Peki Portekizli teknik adamın özel hayatı nasıl? İşte detaylar...

Jose Mourinho'nun aile yaşantısı dikkat çekiyor! İşte Portekizli teknik adamın ailesi… - Sayfa 1

Dünyanın en ünlü teknik adamlarından biri olan Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Bu imza tüm dünyada çok konuşuldu. Avrupa'da kazanmadığı kupa kalmayan Mourinho, 3 ayrı UEFA organizasyonunda başarıya ulaşan ilk teknik direktör olarak rekoru elinde bulunduruyor. Mourinho'nun futboldaki başarısı aile yaşamına da dayanıyor. Gençlik aşkı Matilde Faria ile evlenen Portekizli teknik adamın, bu evlilikten 2 de çocuğu bulunuyor...

19
Jose Mourinho'nun aile yaşantısı dikkat çekiyor! İşte Portekizli teknik adamın ailesi… - Sayfa 2

TERCÜMAN OLARAK BAŞLADI

24 yaşında futbolu bırakan Jose Mourinho, kariyerine teknik heyette devam etme kararı aldı. Portekizce, İngilizce, İspanyolca, Katalanca, İtalyanca ve Fransızca dillerine hakim olan Mourinho, ilk başlarda tercümanlık yapmaya başladı. Tercümanlığın ardından hocalığa soyunan 1963 doğumlu teknik adam, birçok kupa kazandı. Aldığı kupalarla ön plana çıkan Mourinho'nun aile hayatı da merak konusu oldu.

29
Jose Mourinho'nun aile yaşantısı dikkat çekiyor! İşte Portekizli teknik adamın ailesi… - Sayfa 3

GENÇLİK AŞKIYLA EVLENDİ

Genç yaştayken Setúbal'de tanıştığı Angola doğumlu Matilde Faria ile 1989 yılında evlenen Jose Mourinho, 26 yaşında dünya evine girdi. Mourinho'nun bu evlilikten 1 kızı ve 1 oğlu oldu.

39
Jose Mourinho'nun aile yaşantısı dikkat çekiyor! İşte Portekizli teknik adamın ailesi… - Sayfa 4

ÇOCUKLARLA İSİMLERİ AYNI

1996 yılında annesiyle aynı ismi alan Matilde doğdu. Kızından 4 yıl sonra da kendisiyle aynı ismi taşıyan oğlu Jose dünyaya geldi.

49