Spor
12 Eki 2024 19:14 Son Güncelleme: 12 Eki 2024 19:16

Jose Mourinho'dan rotasyon kararı!

Milli ara sonrası zorlu bir fikstüre girecek olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, bu süreçte geniş kadrodan yararlanarak rotasyona gitmeyi planlıyor.

Milli aranın sona ermesiyle birlikte yoğun bir maç trafiğine girecek olan Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho'nun kadroda rotasyon yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Süper Lig’de oynadığı 7 maçta 16 puan toplayan ve lider Galatasaray’ın 6 puan gerisinde yer alan sarı-lacivertliler, milli ara sonrası sıkı bir takvimle karşı karşıya.

20 Ekim’de Samsunspor ile başlayacak olan bu zorlu süreç, UEFA Avrupa Ligi’nde Manchester United’ı konuk edecekleri karşılaşmayla devam edecek. Manchester United maçının ardından 3 gün sonra Bodrumspor ile oynayacak olan Fenerbahçe, daha sonra Trabzonspor ve AZ Alkmaar deplasmanlarına çıkacak. Sarı-lacivertliler, bu yoğun fikstürü 10 Kasım’da Kadıköy’de Sivasspor ile oynayacakları maçla tamamlayacak.

TRT Spor’un haberine göre Jose Mourinho, bu yoğun maç trafiğinde kadroda rotasyon yaparak birçok oyuncusunu kullanmayı planlıyor. Fenerbahçe'nin bu stratejiyle hem ligde hem de Avrupa’da başarılı sonuçlar almayı hedeflediği belirtiliyor.