Johnny Depp-Amber Heard arasındaki davaya damga vuran 10 an! - Sayfa 8

Bu davanın bir yıldızı varsa o da Depp'in avukatı Camille Vasquez. Californialı genç avukat bu dava sürecinde milyonların dikkatini çekti, adının bulunduğu t-şörtler basıldı, sosyal medya etiketleri yaratıldı. Vasquez'in keskin çıkışlarından biri de, çiftin bulunduğu bazı fotoğraflarla ilgili kendisini sorguladığı sırada Heard'ün jüriye dönerek bunların üzerinde Depp'in avukatları tarafından oynandığını iddia etmesi üzerine, "Size hiçbir şey sormadım. Jüriye karşı sav oluşturmazsanız memnun olurum" demesiydi.

811
Johnny Depp-Amber Heard arasındaki davaya damga vuran 10 an! - Sayfa 9

İngiliz model Kate Moss tanık listesine son dakikada eklendi. 1994-1998 yılları arasında Depp ile ilişki yaşayan Moss, aktörün avukatları tarafından tanıklık yapmaya çağırıldı. Çünkü Heard'ün, Depp'in Moss'u merdivenlerden ittiğiyle ilgili iddiaları ortalıkta dolaşmaya başlamıştı. Heard 2015 yılında bunu yaptığı için Depp'e vurduğunu söylemişti. Moss ise çevrimiçi katıldığı mahkemede bu iddiayı reddetti, Depp'in böyle bir şey yapmadığını söyledi. Bahsi geçen olayda, tatildeyken merdivenden düşerek sırtını incittiğini, Depp'in kendisine yardım etiğini, ilişkileri boyunca kendisine zarar vermediğini belirtti.

911
Johnny Depp-Amber Heard arasındaki davaya damga vuran 10 an! - Sayfa 10

Tanıklığının son gününde Heard duygusal konuşmalar yaptı, mahkeme başladığından beri binlerce ölüm tehdidi aldığını söyledi. Her gün bu travmayı baştan yaşadığını belirtti. Heard ayrıca dava dosyasının "korkunç" ve "küçük düşürücü" olduğunu, bu nedenle kariyerinin ve insan ilişklerinin zarar gördüğünü vurguladı.

1011
Johnny Depp-Amber Heard arasındaki davaya damga vuran 10 an! - Sayfa 11
1111