Jennifer Lawrence ilk kez konuştu: Toplu tecavüze uğramış gibiyim - Sayfa 6

Ünlü oyuncu sözlerini “Bu bir tür cinsel şiddet. İğrenç bir şey. Yasalar değişmek zorunda ve biz de değişmek zorundayız” dedi. Güzel oyuncu “Bu fotoğraflara bakanların da utanç içinde köşelerine çekilmeleri gerektiğini” sözlerine ekledi.

630
Jennifer Lawrence ilk kez konuştu: Toplu tecavüze uğramış gibiyim - Sayfa 7

İnternete sızdırılan çıplak fotoğraflarını sevgilisi için çektiğini söyleyen oyuncu “Bu benim bedenim ve benim seçimim olmalı. Böyle bir dünyada yaşadığımıza inanamıyorum” dedi. Ünlü oyuncu o fotoğrafları o dönemdeki sevgilisine göndermek için çektiğini de sözlerine ekledi. “Aramızda mesafeler vardı. Sevgilim ya porno izleyecekti ya da benim fotoğraflarıma bakacaktı” diye konuştu.

730
Jennifer Lawrence ilk kez konuştu: Toplu tecavüze uğramış gibiyim - Sayfa 8

Her ne kadar oyuncu söyleşi sırasında adını vermese de fotoğrafların büyük olasılıkla eski sevgilisi Nicholas Hault’a göndermek üzere çektiği ileri sürülüyor. Lawrence, çıplak fotoğraflarının internete sızdığı ilk dönemde oturup bir demeç yazmayı planladığını ama doğru kelimeleri bulmanın çok zor olduğunu anlattı.

830
Jennifer Lawrence ilk kez konuştu: Toplu tecavüze uğramış gibiyim - Sayfa 9

DAVA AÇTIM AMA İÇ HUZURUMU SAĞLAMADI Yaşadığı tramvayı hala içine sindiremediğini dile getiren Lawrence, “Bunu yapanlara dava açtım ama bu da bana iç huzurumu sağlamadı. 1.5 yıl önce bir kadın geldi ve bana kızı için çok iyi bir rol model olduğunu söyleyince gözyaşlarına boğuldum. O kadar yaşananlara rağmen birinin böyle bir şey söylemesi çok duygulandırdı ve buna inanamadım” dedi.

930