İzzet Yıldızhan'ın skandalları yeniden gündemde! - Sayfa 3

İFŞA EDİLMİŞTİ
Yıldızhan son dönemde ise DJ Aysu Varol ile yazışmalarının ifşa edilmesiyle magazin gündemine oturmuştu. Yazdığı mesajlar her yere saçılan İzzet Yıldızhan bu konunun üstüne kızlarının flört etme ve eş seçme hakkının olmadığını söyleyince ise tepki çekmişti.

310
İzzet Yıldızhan'ın skandalları yeniden gündemde! - Sayfa 4

GRUP SEKS BOMBASI
İzzet Yıldızhan'ın en unutulmaz olaylarından biri de 2011 yılında bir otelde yaşanan grup seks ve dört kadına darp olayıydı. İddiaya göre İzzet Yıldızhan, 4 kadınla odada birlikte olduktan sonra Nihat Doğan geliyor ve bir süre sonra Doğan odadan kimseyle birlikte olmadan çıkıp gidiyor. Kadınların ifadesine göre Nihat Doğan, daha sonra dönüp üç kadınla birlikte oluyor.

410
İzzet Yıldızhan'ın skandalları yeniden gündemde! - Sayfa 5

Bu esnada İzzet Yıldızhan, diğer kadınla birlikte odanın başka bir bölümüne geçiyor. Ancak o yönden gelen gürültüler sonrası herkes türkücünün tarafına yöneliyor.

510
İzzet Yıldızhan'ın skandalları yeniden gündemde! - Sayfa 6

Kadınların iddiası, İzzet Yıldızhan'ın kadınla ters ilişkiye girmek isteme çabası ve karşılık bulamaması ve bu yüzden de şiddet uyguladığı yönünde. Hatta yine polisteki ifadelerine göre Yıldızhan silahla darp girişiminde bulunmuş ve 'polise giderseniz ailenize her şeyi anlatırım' diye de tehdit etmiş.

610