Gündem
29 Ağu 2024 13:45 Son Güncelleme: 29 Ağu 2024 16:53

İzmir'de üç çocuğunu katleden adam öldü

İzmir'in Bornova ilçesinde önceki gün 3 kızını öldürüp 1 kızını da ağır yaralayarak aynı silahla kendini vuran Vesim Ş, kaldırıldığı hastanede öldü.

Bornova ilçesinde araziye getirdiği kızları Ceylin (2), Cemre (4) ve Nira Ş'yi (14) silahla öldüren, kızı Hira Nur Ş'yi (11) de ağır yaralayıp aynı silahla kendini de vuran Vesim Ş. (45) kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde öldü. Vesim Ş'nin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayda ağır yaralanan ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hira Nur Ş'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Altındağ Mahallesi'nde yaşayan Vesim Ş, 27 Ağustos'ta Çınar mevkisine yakın araziye getirdiği 4 çocuğuna tabancayla ateş etmiş, aynı silahla kendini vurdu.

Çocuklardan Ceylin, Cemre ve Nira Ş. olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan Hira Nur Ş. ile baba ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden çocuklar, dün Manisa'nın Salihli ilçesinde toprağa verilmişti.

Çocuklarını katleden şahsın eşi ile ayrılık aşamasında olduğu öğrenildi.