İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 9

32. Malignant - James Wan

Habis, gördüğü görülerin gerçek cinayetlerle bağlantılı olduğunu keşfeden genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Travma geçirmiş bir kız olan Madison, sevgi dolu bir koruyucu aile tarafından evlatlık alınır. Yetişkin bir kadın olduğunda trajik geçmişi onu yakalar ve hayatı kabusa döner. Şok edici cinayet görüleri görmeye başlayan Madison, yaşadığı kabusun nedenini anlamaya çalışır. Genç kadın bir süre sonra uyanıkken gördüğü bu kabusların gerçek cinayetlerle bağlantılı olduğunu keşfeder. Artık onun hayatında hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

940
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 10

31. Shadow in the Cloud - Roseanne Liang

WAAF subayı Maude Garrett’a, İkinci Dünya Savaşı sırasında önemli bir görev verilir. Pilot olan Garreta’dan gizli belgeleri, mürettebatın tamamı erkeklerden oluşan bir savaş uçağında taşıması istenir. Uçuş sırasında peşlerinde olan diğer savaş uçakları ile zorlu bir mücadeleye girişen Garrett, çok geçmeden uçağın içinde herkesin hayatını tehlikeye atabilecek kötü bir varlık keşfeder. Maude yalnızca kendi ve ekibin hayatını kurtarmak için çalışmakla kalmaz aynı zamanda taşıdığı önemli belgeleri korumak için de mücadele eder.

1040
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 11

30. In the Earth - Ben Wheatley

Kötü etkileri olan bir virüs dünyaya yayılmıştır. Virüse çare aranıldığı sırada bir bilim insanı ve bir keşifçi, rutin ekipman çalışması için ormanın derinliklerine iner. Gece boyunca karanlığın kalbine yaptıkları bu yolculukta, kendilerini beklenmedik durumların içinde bulurlar.

1140
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 12

29. The Columnist - Ivo van Aart

Yazar olan ve bir gazetede köşe yazısı yazan Femke Boot, yazar tıkanıklığından mustariptir. Sıkıntılı bir süreçten geçe Femke’nin ruh hali, sosyal medyada kendisi hakkında yapılan olumsuz yorumlar ve ölüm tehditleriyle daha da kötü bir hal alır. Gürültücü komşusunun kötü yorum yapan isimsiz insanlardan biri olduğunu fark etmesiyle Femke harekete geçer. Femke’nin artık hayatta yeni bir amacı vardır; trollerin izini sürüp onlardan ölümcül bir intikam almak.

1240