İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 7

34. Antlers - Scott Cooper

Boynuzlar, gizemli ve içine kapanık bir öğrenciyle iletişim kurmaya çalışan genç bir öğretmenin hikayesini konu ediyor. Julia, Oregon'un sakin, küçük bir kasabasında öğretmenlik yapan genç bir kadındır. Gizemli bir öğrenci olan Lucas ile yakınlaşmaya çalışan Julia, kasabanın polisi olan erkek kardeşi ile birlikte öğrencisinin sakladığı sırrı ortaya çıkarmaya çalışır. Ancak Lucas'ın herkesten sakladığı sır, sadece kendisi için değil tüm kasaba için tehlike oluşturur. Julia, sırrı ortaya çıkarmaya çalışırken kendisini korkunç durumların içinde bulur.

740
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 8

33. Meander - Mathieu Turi

Tüp, içinde mahsur kaldığı tüpten kurtulmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Lisa'nın hayatı, tanımadığı birinin arabasına binmesiyle kabusa döner. Uyandığında kendisini ölümcül tuzaklarla dolu bir tüpün içinde bulan Lisa korkuya kapılır. Lisa'nın kolunda geri sayıma ayarlı bir saat vardır ve her 8 dakikada bir onun içerisinde bulunduğu bölüm alev almaktadır. Hayatta kalmak için önüne çıkan engelleri aşıp ilerlemek zorunda olan Lisa için bunu yapmak hiç de kolay olmayacaktır.

840
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 9

32. Malignant - James Wan

Habis, gördüğü görülerin gerçek cinayetlerle bağlantılı olduğunu keşfeden genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Travma geçirmiş bir kız olan Madison, sevgi dolu bir koruyucu aile tarafından evlatlık alınır. Yetişkin bir kadın olduğunda trajik geçmişi onu yakalar ve hayatı kabusa döner. Şok edici cinayet görüleri görmeye başlayan Madison, yaşadığı kabusun nedenini anlamaya çalışır. Genç kadın bir süre sonra uyanıkken gördüğü bu kabusların gerçek cinayetlerle bağlantılı olduğunu keşfeder. Artık onun hayatında hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

940
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 10

31. Shadow in the Cloud - Roseanne Liang

WAAF subayı Maude Garrett’a, İkinci Dünya Savaşı sırasında önemli bir görev verilir. Pilot olan Garreta’dan gizli belgeleri, mürettebatın tamamı erkeklerden oluşan bir savaş uçağında taşıması istenir. Uçuş sırasında peşlerinde olan diğer savaş uçakları ile zorlu bir mücadeleye girişen Garrett, çok geçmeden uçağın içinde herkesin hayatını tehlikeye atabilecek kötü bir varlık keşfeder. Maude yalnızca kendi ve ekibin hayatını kurtarmak için çalışmakla kalmaz aynı zamanda taşıdığı önemli belgeleri korumak için de mücadele eder.

1040