İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 6

35. Last Night in Soho - Edgar Wright

Dün Gece Soho'da, gizemli bir şekilde 1960’lara giden ve kendisini beklenmedik olayların içinde bulan genç bir kadının hikâyesini konu ediyor. Londra'da yaşayan genç bir kadın olan Sandy'nin en büyük tutkusu modadır. Tasarımcı olarak yeteneklerinin dışında Sandy, zamanda yolculuk edebilmektedir. Bir gün kendisini 1960'ların Londra'sında bulan Sandy, burada hayranı olduğu şarkıcı Jack ile tanışır. Ancak Sandy çok geçmeden 1960’ların Londra'sının hiç de göründüğü gibi olmadığını fark eder.

640
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 7

34. Antlers - Scott Cooper

Boynuzlar, gizemli ve içine kapanık bir öğrenciyle iletişim kurmaya çalışan genç bir öğretmenin hikayesini konu ediyor. Julia, Oregon'un sakin, küçük bir kasabasında öğretmenlik yapan genç bir kadındır. Gizemli bir öğrenci olan Lucas ile yakınlaşmaya çalışan Julia, kasabanın polisi olan erkek kardeşi ile birlikte öğrencisinin sakladığı sırrı ortaya çıkarmaya çalışır. Ancak Lucas'ın herkesten sakladığı sır, sadece kendisi için değil tüm kasaba için tehlike oluşturur. Julia, sırrı ortaya çıkarmaya çalışırken kendisini korkunç durumların içinde bulur.

740
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 8

33. Meander - Mathieu Turi

Tüp, içinde mahsur kaldığı tüpten kurtulmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Lisa'nın hayatı, tanımadığı birinin arabasına binmesiyle kabusa döner. Uyandığında kendisini ölümcül tuzaklarla dolu bir tüpün içinde bulan Lisa korkuya kapılır. Lisa'nın kolunda geri sayıma ayarlı bir saat vardır ve her 8 dakikada bir onun içerisinde bulunduğu bölüm alev almaktadır. Hayatta kalmak için önüne çıkan engelleri aşıp ilerlemek zorunda olan Lisa için bunu yapmak hiç de kolay olmayacaktır.

840
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 9

32. Malignant - James Wan

Habis, gördüğü görülerin gerçek cinayetlerle bağlantılı olduğunu keşfeden genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Travma geçirmiş bir kız olan Madison, sevgi dolu bir koruyucu aile tarafından evlatlık alınır. Yetişkin bir kadın olduğunda trajik geçmişi onu yakalar ve hayatı kabusa döner. Şok edici cinayet görüleri görmeye başlayan Madison, yaşadığı kabusun nedenini anlamaya çalışır. Genç kadın bir süre sonra uyanıkken gördüğü bu kabusların gerçek cinayetlerle bağlantılı olduğunu keşfeder. Artık onun hayatında hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

940