İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 24

17. The Djinn - David Charbonier & Justin Powell

Dilsiz bir çocuk olan Dylan Jacobs, babası ile birlikte yeni bir eve taşınır. Yeni hayatına alışmaya çalışan çocuk, evde tuhaf bir kitap bulur. Kitapta dileğinin gerçekleşeceğine dair şeyler okuyan Dylan, en büyük arzusunun gerçekleşmesi için dilek diler. O andan itibaren Dylan kendisini uğursuz canavarlarla dairesinde mahsur olarak bulur.

2440
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 25

16. Titane - Julia Ducournau

Titane, yıllar önce kaybolduğu iddia edilen bir adamın ortaya çıkmasıyla yaşananları konu ediyor. Özel müfettişler bir gün havaalanında yüzü morarmış bir adam bulur. Adam, kendisini on yıl önce kaybolan Adrien Legrand olduğunu iddia eder. Oğlunun bulunduğu haberini alan Adrien'in babası Vincent, on yıl boyunca yaşadığı kabusun artık sona erdiğini düşünerek genç adamı evine götürür. Bu süreçte bir dizi korkunç cinayet bölgeyi etkisi altına alır.

2540
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 26

15. The Night House - David Bruckner

The Night House, kısa bir süre önce vefat eden kocası ile ilgili karanlık sırları ortaya çıkarmaya başlayan dul bir kadının hikâyesini konu ediyor.

2640
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 27

14. Violation - Dusty Mancinelli & Madeleine Sims-Fewer

Evliliğinde sorunlar yaşayan Miriam, depresyonun eşiğindedir. Sorunlarından biraz olsun uzaklaşmak isteyen Miriam, hafta sonu için yıllardır görüşmediği kız kardeşi Greta’nın göl kenarında bulunan evine gider. Başlarda her şey yolunda gider ancak bir süre sonra Miriam, kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

2740