İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 2

39. Wrong Turn - Mike P. Nelson

Korku Kapanı: Başlangıç, dağ gezisi yapmak için yola koyulan 6 arkadaşın başlarına gelenleri konu ediyor. New York'ta yaşayan altı arkadaş, Batı Virginia Dağları'nda yürüyüş yapmak için yola koyulur. Grubun eğlenceli geçen yürüyüşleri, yıllarca dağlarda yaşayan ve The Foundation olarak bilinen vahşi bir tarikata rastlamalarıyla yerini korku dolu anlara bırakır. Tarikat tarafından ele geçirilen grup, hayatta kalmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

240
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 3

38. The Blazing World - Carlson Young

Margaret henüz altı yaşındayken ikiz kardeşinin boğulmasına şahit olur. Aradan geçen yılların ardından artık yetişkin bir kadın olan Margaret, geçmişin yükünü taşımakta zorlanır ve kendisini intiharın eşiğinde bulur. Bu yıkıcı durumun ardından ailesinin evine geri dönen Margaret, burada kendisini kız kardeşinin hala hayatta olabileceği alternatif bir boyuta çekilmiş bulur.

340
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 4

37. Army of the Dead - Zack Snyder

Army of the Dead, Las Vegas’taki bir zombi salgını sırasında yaşananları konu ediyor. Bir adam salgın sırasında bir grup paralı askeri bir araya getirir ve büyük oynamaya karar verir. Ekip, karantina bölgesine girmeye cesaret ederek gelmiş geçmiş en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışır.

440
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 5

36. Sound of Violence - Alex Noyer

Ses mühendisi olan Alexis, bir alışveriş merkezindeki yarışmada hayallerinin baterisini kazanmaya çalışan hevesli müzisyen Josh’a yardım eder. Josh’a akıl hocalığı yapan Alexis, kazanacak onun kazanacak ritmi bestelemesine yardımcı olur. Ancak yakalanan başarı bir dizi yıkıcı olayı da beraberinde getirir.

540