İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 15

26. Boys from County Hell - Chris Baugh

Filmde birbiriyle sürekli didişen bir baba oğul tarafından yönetilen bir grup işçi, yanlışlıkla eski bir İrlandalı vampiri uyandırdıkları gecede hayatta kalmak zorundadır.

1540
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 16

25. Gaia - Jaco Bouwer

Ormanda bulunan bir gözetleme kulesinde bekçilik yapan bir adam, kıyamet sonrası bir yaşam süren iki hayatta kalanla karşılaşır. Çocuk ve babasının kendi dinleri ve doğayla gizemli bir ilişkisi var gibi gözükmektedir. Onların pek çok şüpheli yönü vardır ancak bir gece kulübe garip, insan sonrası varlıkların saldırısına uğradığında bekçi, bu vahşi doğada daha büyük bir tehdit olduğunu öğrenir.

1640
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 17

24. Fear Street Part One: 1994 - Leigh Janiak

Fear Street, Ohio’da Shadyside kasabasını etkisi altına alan olayları konu ediyor. 1994 yılında bir grup gencin yaşadığı kasabada lanetli olaylar meydana gelmektedir. Bu konuyu araştırmaya başlayan gençler, kasabaya yüzlerce yıldır musallat olan lanetli olayların birbirleri ile bağlantılı olduğunu fark eder ve çok geçmeden sıradaki kurbanların kendileri olabileceğini anlar.

1740
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 18

23. The Power - Corinna Faith

Grev yapan madenciler, İngiltere'de elektriğini kestiği sırada genç bir hemşire çökmekte olan bir hastanede gece vardiyasında çalışmak zorundadır. Ancak duvarların içinde onu ve etrafındaki herkesi tüketmekle tehdit eden korkunç bir varlık gizlenmektedir.

1840