İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 13

28. Bloodthirsty - Amelia Moses

İlk albümünde iyi bir başarı yakalayan Gray’i, kötü şöhretli bir müzik yapımcısı olan Vaughn Daniels ormanda bulunan ücra stüdyosunda çalışmaya davet eder. Kız arkadaşı Charlie ile birlikte yapımcının konağına giden Gray, çalışmalara başlar. Ancak bir süre sonra Gray, kendisini kurt olduğuna dair vizyonlar görmeye başlar. Vegan olan Gray, Vaughn'la çalışmasını derinleştirdikçe et ve ava karşı açlık çekmeye başlar. Çok geçmeden Gray kurt adama dönüşmeye başladığında gerçekte kim olduğunu öğrenmeye başlar.

1340
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 14

27. Caveat - Damian Mc Carthy

Kısmı hafıza kaybından mustarip, yalnız bir adam olan Isaac, ev sahibi Barrett'tın izole bir adada terk edilmiş bir evde yaşayan psikolojik açıdan sorunlu bir kadın olan yeğeni Olga'ya bakmayı kabul eder. Onun basit olarak gördüğü bu iş, pek de düşündüğü gibi değildir. Barret, Isaac'i eve götürüp onu evde çıkmaması konusunda ikna ederek ikisini yalnız bırakır. Çok geçmeden Olga'nın tuhaf davranışlarına maruz kalan Isaac, kendisini bir kedi fare oyununun içinde bulur.

1440
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 15

26. Boys from County Hell - Chris Baugh

Filmde birbiriyle sürekli didişen bir baba oğul tarafından yönetilen bir grup işçi, yanlışlıkla eski bir İrlandalı vampiri uyandırdıkları gecede hayatta kalmak zorundadır.

1540
İzleyenlerin uykuları kaçtı! 2021 yılının en iyi korku filmleri belli oldu - Sayfa 16

25. Gaia - Jaco Bouwer

Ormanda bulunan bir gözetleme kulesinde bekçilik yapan bir adam, kıyamet sonrası bir yaşam süren iki hayatta kalanla karşılaşır. Çocuk ve babasının kendi dinleri ve doğayla gizemli bir ilişkisi var gibi gözükmektedir. Onların pek çok şüpheli yönü vardır ancak bir gece kulübe garip, insan sonrası varlıkların saldırısına uğradığında bekçi, bu vahşi doğada daha büyük bir tehdit olduğunu öğrenir.

1640