İzel'in kilo almasının nedeni belli oldu! Çok şaşırtmıştı! - Sayfa 6

Son zamanlarda fazla kilo almasının gündeme geldiğini ifade eden İzel Çeliköz, bunun nedenini de açıkladı. İzel, "Bu arada ben bir açıklama yapmak istiyorum. Son zamanlarda benim kilomdan bahsediliyor. ‘İzel neden kilo aldı, İzel’i tanıyamıyoruz’ diye. Bunun nedeni sevgili yönetmenim. Film için kilo almamı istedi. Ben de film için kilo aldım" şeklinde konuştu.

615
İzel'in kilo almasının nedeni belli oldu! Çok şaşırtmıştı! - Sayfa 7

715
İzel'in kilo almasının nedeni belli oldu! Çok şaşırtmıştı! - Sayfa 8

Filmde Alzheimer’li bir kızı canlandıran ve ‘Ekmek Teknesi’, ‘Köylü Güzeli’, ‘Arka sıradakiler’ gibi yapımlar ile de tanınan oyuncu Esin Civangül ise, "Bu filmde aşk, drama, gülme her şey var. Burada çekimlerimiz çok keyifli geçiyor. Tüm ekip bir aile gibi olduk” ifadelerini kullandı.

815
İzel'in kilo almasının nedeni belli oldu! Çok şaşırtmıştı! - Sayfa 9

Yine 'Organize İşler', 'Vay Başımıza Gelenler', 'Hacivat Karagöz neden öldürüldü?' adlı filmlerle bilinen, sevilen komedi oyuncusu Metin Keçeci da şöyle konuştu:"Onur bu film için bana geldiğinde, ‘yeni bir film çekiyoruz; ama drama, seni biliyorum komedi’ dedi. ‘Olsun’ dedim. Oyuncu dediğiniz zaman karakterler arasında ayrım yapmaz. Bu sebeple bu filmde yer aldım.”

915