Gündem
12 Eyl 2024 10:08 Son Güncelleme: 12 Eyl 2024 11:07

İtirafçı yalan mı söyledi! Narin sonradan dereye bırakılmış!

MedyaRadar, Narin Güran cinayetiyle ilgili Diyarbakır'da alınan 91 örneği inceleyen Adli Tıp Kurumu’ndan çok bomba bilgilere ulaştı… Narin’in küçük bedeninde vücut bütünlüğünün bozulmadığı, dolayısıyla küçük kızın çok sonradan dereye bırakıldığı öğrenildi. Narin’in ağabeyinin kolundaki diş izinin de yine ilk belirlemelere göre Narin’e ait olmadığı belirlendi.

MedyaRadar’dan Ercan Öztürk’ün haberine göre, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, en geç iki gün içerisinde Türkiye’yi yasa boğan Narin Güran cinayetiyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulunacak. Adli Tıp Kurumu Morg İhtisas Dairesi’nde üç gündür devam eden incelemelerde artık sona gelindi. Öte yandan Adli Tıp Kurumu'nda Narin’in örneklerini inceleyen ekibe kurum içerisinde çalışmayla ilgili olarak kimseye bilgi vermemeleri istendi.

NARİN İLE AMCANIN DNA ÖRNEKLERİ KARŞILAŞTIRILDI!

Cinayetin en kilit isimlerinin başında gelen amca Salim Güran ile Narin'in annesi arasında bir ilişki olduğu iddia ediliyordu. Narin’in tutuklu amca Salim Güran’ın kızı olup olmadığına dair soru işaretlerini gidermek isteyen uzmanlar tarafından, alınan DNA örneklerinin Biyoloji İhtisas Dairesi’nde karşılaştırması yapıldı. Narin’in biyolojik babasının ise bilinen babası olduğu belirlendi. Adli Tıp Kurumu’nda şu ana kadar ilk belirlemelere göre Narin’in ağabeyi Enes Güran’ın kolundaki ısırık izinin esrarı da çözülmedi. Ağabeyin kolundaki diş iziyle Narin'in diş izleri karşılaştırıldı. İlk belirlemelere göre koldaki diş izi Narin’e ait değil.

VÜCUT BÜTÜNLÜĞÜ BOZULMAMIŞ!

Narin’le ilgili en önemli bulgulardan biri de vücut bütünlüğünün bozulmamış olması. MedyaRadar’a konuşan bir uzman, ‘’Narin’in bedeninde vücut bütünlüğü bozulmamış. Normalde bir ceset 15 gün ve üzeri suda beklerse o cesette şişme ve patlama olur. Narin’in cesedinde en ufak bir deforme yok. Dolayısıyla üç gün önce konulmuş olabilir" dedi. Morg İhtisas Dairesi ile Biyoloji İhtisas Dairesi tarafından hazırlanacak olan kapsamlı rapor Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından kamuoyuna açıklanacak.

ARİF GÜRAN’A TEPKİLER ÇIĞ GİBİ!

Narin’in katledilmesiyle ilgili tutuklanan Salim Güran’dan sonra baba Arif Güran’a da sosyal medya hesabından yüzlerce mesaj yazıldı. Güran’ın Facebook hesabından yaptığı paylaşımlara yüzlerce mesaj iletildi.

Güran’a tepki gösterenler kadar acıyanların olduğu görüldü. Sevgi Sev isimli bir kullanıcı, ‘’Babanın bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Olay günü şehir dışındaydı. Telefon geçmişini silmeyen tek kişi kendisi. Adama çok yüklenmeyin" mesajını yazarken, bu mesajın altına çok sayıda vatandaş bütün köyün suçlu olduğuna dair mesajlar yazdı.