İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ifadesi sonrası harekete geçildi! Narin Güran cinayetinde yeni gelişme… - Sayfa 13

"NARİN’İN ANNESİ PEŞİMİZDEN AĞLADI"

İtirafçı Bahtiyar, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Kapı önünde Narin’in terlikleri vardı. Salim’in söylemesi üzerine onları da alıp battaniyenin içine koyduktan sonra aracıma bırakmak için evime doğru gittim. İlk önce bana ait ahıra pencereden cesedi bıraktım. Ardından ahırdaki çuvalı aceleyle cesedin başından geçirdim. Ancak çuvalı bağlamamıştım. Ardından cesedi kendi aracımın arka koltuk paspasına bıraktım. Battaniyeyi de arkamdan aracıyla gelen Salim’e verdim.

1317
İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ifadesi sonrası harekete geçildi! Narin Güran cinayetinde yeni gelişme… - Sayfa 14

Salim battaniyeyi kendi aracına bıraktı. Bana da, ‘Cesedi gerekirse parçala, sonra da Eğertutmaz deresine at’ dedi. Bu sırada yukarı doğru yani Arif Güran’ın evine doğru baktığımda Narin’in annesi Yüksel’in yüzünü ellerinin arasına alarak ağlayarak baktığını gördüm. Cesedi Eğertutmaz deresine götürdüm ve daha önce yer gösterme yaptığım yere bıraktım. Üzerine de dikkat çekmemesi için büyük bir taş bıraktım."

1417
İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ifadesi sonrası harekete geçildi! Narin Güran cinayetinde yeni gelişme… - Sayfa 15

"SALİM BANA CESEDİ TESLİM ETTİ, BEN DEREYE BIRAKTIM"

Nevzat Bahtiyar, cesedi dereye nasıl bıraktığını şu şekilde ifade etti:

"Narin’in bir ayağı çuvalın dışında kalmıştı. Aceleyle ve telaşla yaptığım için bağlayamadım ve düzeltemedim. Sonra olay yerinden ayrıldım. Olaydan sonra Salim’le yüz yüze veya telefonla görüşmedim.

Birkaç gün sonra yolda karşılaşınca benimle kaş göz işareti yaparak selamlaştı. Cesedi bıraktığım yeri Salim’in görüp görmediğini bilmiyorum. Ancak Eğertutmaz deresi köyün yüksek yerlerinden açıkça görülmektedir.

1517
İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ifadesi sonrası harekete geçildi! Narin Güran cinayetinde yeni gelişme… - Sayfa 16

Bu nedenle Salim beni arkadan izleyerek cesedi nereye bıraktığımı görmüş olabilir. Olay tamamen bu şekilde yaşandı. Ancak ben Narin’i kesinlikle öldürmedim. Sadece Salim’in cesedi bana teslim etmesi nedeniyle Eğertutmaz deresine bıraktım.”

1617