Polemik & Kulis
06 Kas 2008 20:48 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:23

İŞTEN ÇIKARTMA DOĞRU,ÇIKARTILAN SAYISI YANLIŞ!..KANAL 7'DEN ÇIKARTILAN ÇALIŞAN SAYISI KAÇMIŞ?..

Medyaradar'ın "Kanal 7'den şok karar! 50'den fazla kişinin işine son verildi!Sırada daha kaç kişi var " başlıklı aberine Kanal 7'den açıklama geldi...

"Kanal 7'den şok karar! 50'den fazla kişinin işine son verildi! Sırada daha kaç kişi var?" başlıklı haberimize Kanal 7 tarafından düzeltme gönderildi. Gelen açıklamada işten çıkarılanların sayısının 50 değil 21 olduğu belirtilirken "maaşların ay sonuna kadar ödenemeyeceğine" dair herhangi bir duyuruda bulunulmadığı belirtiliyor.

Kanal 7'den gelen açıklama:


Sn. Medyaradar.com Editörü

Bugün sitenizde yayınlanan "Kanal 7 50 kişiyi işten çıkardı..." başlıklı haberiniz yanlış bilgileri içermektedir.

İşten çıkarmalarla ilgili doğru bilgi şöyledir; Dünya ve ülkemizdeki ekonomik kriz ve bunun sektörümüze olumsuz yansımaları sonucu birçok medya kuruluşunda zorunlu tasarruflar yapılmaktadır. Kanal 7 yayın grubunda da (Kanal 7, Ülke TV, Radyo 7, İstanbul´un Sesi, Haber.com, Tümspor.com, TVT) her türlü hakları ödenerek toplam 21 kişinin iş akdi feshedilmiştir. Ayrıca Kanal 7 yönetiminin 150 kişinin daha işine son verilmesi gibi bir kararı yoktur. Çalışanlarına maaşların ay sonuna kadar ödenemeyeceği konusunda herhangi bir duyuruda da bulunulmamıştır.

Kanal 7 Yönetimi, kurumun ve çalışanlarının ekonomik krizden en asgari düzeyde etkilenmeleri için gerekli tüm çabayı göstermekte ve tüm önlemleri almaktadır.

Bilginize sunar, haberde yer alan yanlış bilgileri düzeltmenizi rica ederim.

Selam ve saygılarımla,

Şule Kartal
Kanal 7 Kurumsal İletişim MD.