İşte MasterChef ana kadroya giren 2. isim!

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef’te ana kadroya giren ilk yarışmacı Zeynep oldu. MasterChef serüvenlerinin devam etmesini isteyen diğer yarışmacılar, bu gelişmenin ardından tezgah başına geçip hünerlerini sergiledi. Mehmet Şef bir yarışmacının yaptığı hatayı fark edince olanlar oldu. Ünlü şef, “Tavanın sapının yarısını yaktın!” diyerek tepki gösterdi.

İşte MasterChef ana kadroya giren 2. isim! - Sayfa 1

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmada geçtiğimiz gün ilk etabı geçen yarışmacılar Zeynep, Hakan, Şehmuz, Enes, Bera ve Ümmühan olmuştu. Yaratıcılıklarını sergiledikleri ikinci etapta ise en başarılı tabağı yapan Zeynep ana kadroya giren ilk yarışmacı olmuştu. MasterChef’in iddialı yarışmacıları ana kadroya girmek için hünerlerini sergilemeye devam ediyor.

18
İşte MasterChef ana kadroya giren 2. isim! - Sayfa 2

"ZEYNEP ANA KADROYA GİREN İLK YARIŞMACIMIZ OLDU"

Mehmet Şef, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

28
İşte MasterChef ana kadroya giren 2. isim! - Sayfa 3

"Her gün 1 yarışmacı alacağımızı söyledik. Zeynep ana kadroya giren ilk yarışmacımız oldu. Bugün de sizden yüksek bir performans bekliyoruz. Dün bizim verdiğimiz yemekle başlamıştınız. Bugün tam tersi arkadaşlar. Bugün ilk aşamada yaratıcılığınızı sergileyeceksiniz, sonra ise bizim istediğimiz yemek"

38
İşte MasterChef ana kadroya giren 2. isim! - Sayfa 4

Yarışmacılar, yaratıcılıklarını kabak ile yaptıkları bir yemekle gösterdiler.

48