İşte 2019'un ilk aylarında en çok izlenen 15 film - Sayfa 3

13. Bir Aşk İki Hayat: 523.231

Bir Aşk İki Hayat, basit bir konu hakkında yaptığı tercihlerle farklı yönlere savrulan bir adamın hikayesini konu ediyor. Umut, kendi filmlerini çekmeye çalışan, bağımsız bir yönetmendir. Moda'da köpeği ile birlikte yaşayan Umut'un hayatı, bir gece vereceği kararla bambaşka bir hal alır. Genç adam, hayatının değişeceğinden habersiz bir şekilde köpeği ile dışarı çıkmaya karar verdiğinde, hayatının aşkı ile tanışma fırsatı bulur. Aşk ve hayatın sonsuz seçenekleri arasında neyin doğru olduğunu bilmeden ilerleyen Umut, başarılı bir mimar olan Deniz ile tanışır. Diğer seçeneğe karar verdiğinde ise uçurumun kenarına sürüklenmesine neden olacak olaylar silsilesi başlar.

315
İşte 2019'un ilk aylarında en çok izlenen 15 film - Sayfa 4

12. Hep Yek 3 Titrettin Beni: 526.775

Hep Yek 3, beladan uzak duramayan Altan ile Gürkan'ın maceralarını konu ediyor. Tam bir bela paratoneri olan Altan ile Gürkan, Türkiye'nin ünlü Kabadayılarından birinin şehvet ve şan düşkünü oğlu olan Cevat Bakır’ın hapishaneye düşmesine neden olur. Cevat’ı hapishaneden çıkarmanın yolunu arayan ikili, çareyi Nizam Baba’dan yardım istemekte bulur. Nizam Baba ile anlaşma yapıp, her şeyi yoluna koyduklarını düşünen Altan ile Gürkan, beladan uzak duramaz. Yaptıkları büyük bir hata Altan ile Gürkan’ın, mafyanın ölüm listesinin ilk sırasında yer almasına neden olur. Peşlerine düşen adamlardan kaçan Altan ile Gürkan, kendilerini İstanbul’un en büyük tarihi eser kaçakçısı olan Bilal Özkök'ün düzenlediği yılbaşı partisinde bulur. İstanbul’un en sosyetik isimlerinin buluştuğu yılbaşı partisini birbirine katan ikili, kendilerini bir dizi maceranın içerisine atar.

415
İşte 2019'un ilk aylarında en çok izlenen 15 film - Sayfa 5

11. Türk İşi Dondurma: 571.159

Turkish'i Dondurma, Çanakkale Savaşı sırasında Avustralya'da yaşayan iki Türk'ün ülkeleri için verdikleri mücadeleyi konu ediyor. Avustralya’da yaşayan iki Türk, geçimlerini devecilik ve el arabası ile dondurma satarak sağlar. 1915 yılında memleketlerinde savaş çıktığını öğrenen ikili, Çanakkale’ye cepheye gitmeye karar verir. Ancak, yetkililer onların adadan çıkmalarına izin vermez. Bu sırada Avustralya’da Türkler aleyhine propaganda yapılmaya başlanır. İngilizler’in Avustralya’da asker devşirmek için broşür dağıttığını öğrenen iki Türk, ülkelerinde veremedikleri mücadeleyi Avustralya’da vermeye karar verir.

515
İşte 2019'un ilk aylarında en çok izlenen 15 film - Sayfa 6

10. Öldür Beni Sevgilim: 668.884

Öldür Beni Sevgilim, birbirlerini öldürmeye karar veren bir çiftin hikayesini konu ediyor. Okan ile Demet, 5 yıldır evli olan bir çifttir. Ancak birlikte geçirdikleri senelere rağmen ilişkileri pek de iyi değildir. İkilinin aşkı masal gibi başlamış, büyük heyecanlarla devam etmiş ve mutlu sona ulaşmıştır. Ancak evliliğin ardından hayatları sıradanlaşmaya başladıkça, çiftin içindeki o heyecan duygusu da ölmeye başlamıştır. 5 yılın sonunda ikili adeta birbirinden bunalmış hale gelir. Farklı hayatlar isteseler de bunu dile getiremeyen ve ses çıkarmadan, içten içe birbirlerine sinir olmaya başlayan genç çift, evlilik yıldönümlerinde büyük bir yanlış anlamanın kurbanı olur. Yaşanan yanlışlık sonucunda 5 yıllık karı-koca birbirlerini öldürmeye karar verirler. Bunun için uygun yollar arayan çift, kendilerini birbirinden komik ve tehlikeli durumlar içerisinde bulur...

615