İşte bu hafta sonu vizyonda yer alacak filmler - Sayfa 3

Panah Panahi’nin yönetmenliğini yaptığı, 2021’de Cannes Film Festivalinde yarışan Yola Devam / Hit The Road bir yol hikayesini konu alıyor. Kaotik ve hassas bir aile aynı kendi aralarındaki ilişkiler gibi engebeli bir arazide yola çıkar. Yolculuk boyunca hasta köpekleri için endişelenirken, bir yandan birbirlerinin sinirlerini bozarlar. Tek sessiz kalan ailenin en büyük gizemli erkek çocuğudur.

37
İşte bu hafta sonu vizyonda yer alacak filmler - Sayfa 4

Hem çocukların hem de animasyon tutkunlarının beğenisini kazanacak Yakari, Siu kabilesinden olan küçük Yakari’nin hikayesini anlatıyor. Filmde, Yakari’nin kabilesini geri bulmak üzere bir yolculuğa çıkması anlatılıyor.

47
İşte bu hafta sonu vizyonda yer alacak filmler - Sayfa 5

BMS Film’in yapımcılığını yaptığı korku filmi Semur 3: Kıyamet-i Cin, eşini kaybettikten sonra psikolojik buhranından biraz olsun kurtulmak için köyüne dönen Murat ile ona destek olmak adına Murat'a sürpriz yaparak peşinden köye gelen arkadaşlarının başından geçenleri konu ediniyor.

57
İşte bu hafta sonu vizyonda yer alacak filmler - Sayfa 6

Onn Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Şimdi Yandık, Ersin Korkut, Murat Akkoyunlu, İrfan Kangı, Orçun Kaptan, Uğur Serhan’dan oluşan oyuncu kadrosuyla vizyona giriyor. Filmde, aynı evde birlikte yaşayan Mert, Cemil ve Faruk'un başından geçen olaylar anlatılıyor.

67