İşte Benim Stilim yarışmacısı Sima Şerafettinova'nın değişimi şaşırttı! Görenler gözlerine inanamadı - Sayfa 4

 İşte Benim Stilim'den hatırladığımız model Sima Şerafettinova, pilot olmuştu. Aynı zamanda pilot olan modelin Barbie'ye benzerliğiyle dikkat çekerken bazı takipçileri, kendisine estetik ameliyatlara son verme tavsiyesinde bulunurken model, sayfasındaki görünümüyle ilgili eleştirilere şimdilik cevap vermedi.

425
İşte Benim Stilim yarışmacısı Sima Şerafettinova'nın değişimi şaşırttı! Görenler gözlerine inanamadı - Sayfa 5

Sima Şerafettinova kimdir?

Sima Şerafetinova İşte Benim Stilim yeni yarışmacılarının en küçük ismiydi. 17 yaşında olan Sima Şerafetinova ailesinin izniyle yarışmaya katılmıştı. 'Çakma barbi' lakabı takılan Sima Şerafettinova Azerbaycanlı. Sima'nın anlattığına göre babası Azerbaycan'da önemli bir işadamı ve bir holding sahibi...

525
İşte Benim Stilim yarışmacısı Sima Şerafettinova'nın değişimi şaşırttı! Görenler gözlerine inanamadı - Sayfa 6

İşte Sima Şerafettinova'nın, görenleri şaşırtan son hali...

15 yaşında Azerbaycan'da babasından gizli olarak 13 yaşında fotomodellik yaptı. 15 yaşında da babasından izinsiz olarak bu kez de güzellik yarışmasına katıldı. Tek çocuk olan Sima ailenin şımarak kızı olarak görülüyor. 

625
İşte Benim Stilim yarışmacısı Sima Şerafettinova'nın değişimi şaşırttı! Görenler gözlerine inanamadı - Sayfa 7

Azerbaycan 'da ünlü olduğunu söyleyen Sima Şerafetinova 2014 Best Model Of Azerbaycan birincisi olduğunu söylemişti. Azerbaycan'da birinci olduktan sonra televizyonda stend-up yaptığını söyleyen Sima , bir programda da jüri olduğunu da söylemişti. 

725