İşte astrolojiye göre isimlerin anlamı! Her şeyi ele veriyor! Rakamlarla hesaplayın… - Sayfa 26

7: ANALİZCİ , ZEKÂ, ELEŞTİRİCİLİK, TİTİZ

Hızlı düşünür hızlı harekete geçer, keskin bir zekâsı vardır. Olayları analiz etmeye, irdelemek onun işidir. Sert ve iğneleyici bir dil kullanabilir. Bu nedenle de çevresi tarafından soğuk ve mesafeli bulunabilir. Titiz ve mükemmeliyetçidir.

2632
İşte astrolojiye göre isimlerin anlamı! Her şeyi ele veriyor! Rakamlarla hesaplayın… - Sayfa 27

8: YÖNETİCİ, GÜÇLÜ, DENGELİ

Güçlü ve Kararlıdır. Hedeflediği işi sonucuna mutlaka ulaştırır. Disiplinlidir ve başarısının temelinde disiplin ve kuralcılığı yatar. Maddi konularda başarılıdır. Dengeli ve adaletlidir. İlişkileri denge ve adalet üzerine kuruludur. Eşitlik ana prensibidir.

2732
İşte astrolojiye göre isimlerin anlamı! Her şeyi ele veriyor! Rakamlarla hesaplayın… - Sayfa 28

9:HÜMANİST, ROMANTİK, DUYGUSAL

Sezgileri kuvvetli ve duyarlıdır. Gereğinden fazla duygusaldır ve çoğunlukla kırılgan bir yapı verir. Ağlamak ve yardımlaşmak onu rahatlatır kendini iyi hissetmesini sağlar. Maddeci bir yapıda olmadığı için birikim yapmakta zorlanabilir ve elinde pek birikim tutamayabilir.

2832
İşte astrolojiye göre isimlerin anlamı! Her şeyi ele veriyor! Rakamlarla hesaplayın… - Sayfa 29

11: SABİT, DUYARLILIK, FANATİKLİK

Fikirlerini savunurken son derece sabit fikirli olabilir ve de bu durum fanatik duygular beslemesine neden olabilir. Çok duyarlıdır ancak seçici davranabilir. Sevdiği ve inandığı değerlere körü körüne kendini feda edebilir. Sanatsal yetenekleri olabilir.

2932