İşte astrolojiye göre isimlerin anlamı! Her şeyi ele veriyor! Rakamlarla hesaplayın… - Sayfa 24

5: ÖZGÜRLÜKÇÜ, BAĞIMSIZ, GEZGİN, DEĞİŞKEN

Hedef odaklıdır. Hedeflediği şeyi elde edebilmek için tüm enerjisini kullanabilir. Bulunduğu ortama rahat uyum sağlar ancak özgürlüğünün kısıtlandığını gördüğü ortamdan uzaklaşır. Yeni yer ve kültürleri keşfetmekten hoşlanır. Özgürce hareket edebildiği işlerde çok başarılı olur. İyimser ve entelektüeldir.

2432
İşte astrolojiye göre isimlerin anlamı! Her şeyi ele veriyor! Rakamlarla hesaplayın… - Sayfa 25

6: AŞK, BAĞLILIK, SORUMLULUK, KISKANÇLIK

Fedakâr ve sahiplenici bir yapısı vardır. Aşk ve sevgi onun en güçlü duygularıdır. Sevdiği kişiye yürekten bağlıdır ve sadakat çok önemlidir ve sevdiği kişiyi nasıl mutlu edeceğini bilir. İlişkilerinde aşırı bağlılığı kıskançlıklara yol açabilir. Sorumluluk duygusu yüksektir.

2532
İşte astrolojiye göre isimlerin anlamı! Her şeyi ele veriyor! Rakamlarla hesaplayın… - Sayfa 26

7: ANALİZCİ , ZEKÂ, ELEŞTİRİCİLİK, TİTİZ

Hızlı düşünür hızlı harekete geçer, keskin bir zekâsı vardır. Olayları analiz etmeye, irdelemek onun işidir. Sert ve iğneleyici bir dil kullanabilir. Bu nedenle de çevresi tarafından soğuk ve mesafeli bulunabilir. Titiz ve mükemmeliyetçidir.

2632
İşte astrolojiye göre isimlerin anlamı! Her şeyi ele veriyor! Rakamlarla hesaplayın… - Sayfa 27

8: YÖNETİCİ, GÜÇLÜ, DENGELİ

Güçlü ve Kararlıdır. Hedeflediği işi sonucuna mutlaka ulaştırır. Disiplinlidir ve başarısının temelinde disiplin ve kuralcılığı yatar. Maddi konularda başarılıdır. Dengeli ve adaletlidir. İlişkileri denge ve adalet üzerine kuruludur. Eşitlik ana prensibidir.

2732