İşte astrolojiye göre isimlerin anlamı! Her şeyi ele veriyor! Rakamlarla hesaplayın… - Sayfa 22

3: SANATSAL YETENEĞİ OLAN, DOST CANLISI, İLETİŞİME AÇIK

Bu kişiler çok sosyal ve aktiflerdir. Kalabalık ortamları sever ve çok fazla arkadaşları vardır. Girdiği ortamlarda insanlarla çok çabuk kaynaşır. Aktiviteler içinde yer alabilirler. Sanatsal yetenekleri vardır. Yüzeyseldir ve olayları derinlemesine düşünmeyebilirler.

2232
İşte astrolojiye göre isimlerin anlamı! Her şeyi ele veriyor! Rakamlarla hesaplayın… - Sayfa 23

4: PRATİK, AKTİF, UYGULAYICI, GÜVENİLİR

Pratik ve çalışkandır. Duygularından çok mantığı ile hareket eder.

Çevresindeki insanların da kendisi gibi çok çalışmasını bekler. Hayatındaki dengeyi bozacak her türlü risk ve aksiyondan sakınır. Mesafeli ilişkileri tercih eder, güven odaklıdır.

2332
İşte astrolojiye göre isimlerin anlamı! Her şeyi ele veriyor! Rakamlarla hesaplayın… - Sayfa 24

5: ÖZGÜRLÜKÇÜ, BAĞIMSIZ, GEZGİN, DEĞİŞKEN

Hedef odaklıdır. Hedeflediği şeyi elde edebilmek için tüm enerjisini kullanabilir. Bulunduğu ortama rahat uyum sağlar ancak özgürlüğünün kısıtlandığını gördüğü ortamdan uzaklaşır. Yeni yer ve kültürleri keşfetmekten hoşlanır. Özgürce hareket edebildiği işlerde çok başarılı olur. İyimser ve entelektüeldir.

2432
İşte astrolojiye göre isimlerin anlamı! Her şeyi ele veriyor! Rakamlarla hesaplayın… - Sayfa 25

6: AŞK, BAĞLILIK, SORUMLULUK, KISKANÇLIK

Fedakâr ve sahiplenici bir yapısı vardır. Aşk ve sevgi onun en güçlü duygularıdır. Sevdiği kişiye yürekten bağlıdır ve sadakat çok önemlidir ve sevdiği kişiyi nasıl mutlu edeceğini bilir. İlişkilerinde aşırı bağlılığı kıskançlıklara yol açabilir. Sorumluluk duygusu yüksektir.

2532