İstanbullular dikkat! Uyarılar peş peşe geldi, çok şiddetli olacak - Sayfa 2

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada da, "İstanbul'un kuzey ilçelerinde rüzgarın Cumartesi günü güney ve güneybatı yönlerden kısa süreli fırtına (40-60, hamlesi 75 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi.

27
İstanbullular dikkat! Uyarılar peş peşe geldi, çok şiddetli olacak - Sayfa 3

İSTANBUL'DA YARIN ŞİDDETLİ FIRTINA BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada; bölgenin batısında devam eden kuvvetli rüzgarın etkisini artıracağı belirtildi. Yarın Edirne'nin güneyi ve İstanbul'un kuzey ilçelerinde, güney ve güneybatı yönlerden kısa süreli fırtına (40-60, hamlesi 75 km/saat), Kırklareli'nin Demirköy ve Vize ilçelerinde kuvvetli fırtına (50-70, hamlesi 90 km/saat) şeklinde esmesinin beklendiği bildirildi. 

37
İstanbullular dikkat! Uyarılar peş peşe geldi, çok şiddetli olacak - Sayfa 4

Açıklamada, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlemeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

47
İstanbullular dikkat! Uyarılar peş peşe geldi, çok şiddetli olacak - Sayfa 5

VALİLİKTEN İSTANBULLULARA UYARI

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada da vatandaşların dikkatli olmaları istenildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

57