İstanbul'da ücretsiz ayçiçek yağı dağıtılacak - Sayfa 7

YILMAZ: “YETİŞTİRDİĞİMİZ TÜM ÜRÜNLERİ VATANDAŞLARIMIZLA PAYLAŞIYORUZ”

 Ayçiçek yağı desteği hakkında açıklamalarda bulunan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, şöyle konuştu:

712
İstanbul'da ücretsiz ayçiçek yağı dağıtılacak - Sayfa 8

Silivri Belediyesi olarak Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü marifetiyle 3 bin 500 dönüm arazimizde zirai faaliyet gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımızdan elde ettiğimiz tüm ürünleri dar gelirli çiftçilerimiz, hayvancılarımız ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla paylaşıyoruz.

812
İstanbul'da ücretsiz ayçiçek yağı dağıtılacak - Sayfa 9

Bu yıl 500 dönüm arazimize yaptığımız ayçiçek ekiminden elde ettiğimiz 50 ton ayçiçek yağını 5 kiloluk tenekeler halinde 10 bin ihtiyaç sahibi ailemize dağıtacağız. ‘Silivri için üretiyor, Türkiye için geliştiriyoruz’ sloganıyla; 2019 yılında başladığımız tarım faaliyetlerine her geçen gün üzerine bir tuğla daha koyarak, üzerine yeni projeler ekleyerek devam ediyoruz.

912
İstanbul'da ücretsiz ayçiçek yağı dağıtılacak - Sayfa 10

Tarım ve hayvancılıkla iştigal eden vatandaşlarımız umutsuzluğa kapılmasın; Silivri Belediyesi öncü, önder ve örnek projeleri ile hep onların yanında olmaya, onlara yönelik desteklerini sürdürmeye devam edecek. Ben bu vesileyle tarım faaliyetlerimizde emek ve çaba harcayan mesai arkadaşlarıma, Silivri’deki tarım paydaşlarımıza ve bu projeye destek veren Sarten A.Ş. Onursal Başkanı Sayın Yusuf Sarıbekir ile Antalya Yağ’ın sahibi Sayın Hüseyin Toksoylu’ya Silivri’de yaşayan bütün vatandaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum.

1012