İstanbul'da büyük saadet zinciri operasyonu! 300 milyon lira topladılar! - Sayfa 3

Lüks otomobiller, pahalı saatler ve şık giysileri ile oldukça zengin oldukları izlenimini veren şebeke üyelerinin sahaya inmeleri için her şey tamamdı.


311
İstanbul'da büyük saadet zinciri operasyonu! 300 milyon lira topladılar! - Sayfa 4

Gece kulüplerinden, restoranlara, AVM’lerden düğün organizasyonlara değin özellikle İranlıların yoğun olduğu mekânlar temel uğrak alanları oldu.


411
İstanbul'da büyük saadet zinciri operasyonu! 300 milyon lira topladılar! - Sayfa 5

YÜZDE 10 KÂR PAYI

Temasa geçilen kişilere yaptıkları faaliyetler anlatıldı. Dubai, Malezya, Ukrayna ve Şili’de enerji ve kripto para birimi Bitcoin yatırımlarının olduğunu söylediler. Kısa sürede çok para kazandıklarını anlatan şebeke üyeleri, yüzde 10 aylık kâr payı verdiklerini anlattı. Örneğin 100 bin dolar veren kişiye her ay 10 bin dolar kâr payı verildiği anlatıldı. Sisteme giren kişilerin 24 ayın sonunda 100 bin dolara karşı 240 bin dolar kazandıkları anlatıldı.

511
İstanbul'da büyük saadet zinciri operasyonu! 300 milyon lira topladılar! - Sayfa 6

Özellikle kendi ürettikleri kripto para biriminin kısa sürede yüzde 60-70 kazandırdığı anlatıldı. Hatta kurdukları sahte kripto para sitesi ile, yatırımcıların elde ettikleri kazancı gösteren ekran görüntüler dahi paylaşıldı.

Ve yavaş yavaş, temasa geçilen kişiler ikna edildi. 3 bin dolar veren de oldu 100’er bin dolar İranlı emlakçılar da…. Bir yıllık süre içinde, büyük bir kısmı İranlı olan ve kuaför, aşçı, doktor, emlakçı gibi farklı mesleklerden 2 bin kişiden 50 milyon dolar para topladılar.

611