İstanbul seçim anketlerinde son durum ne? İşte anket şirketlerinin sonuçları - Sayfa 11

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, 4-5 puan farkla 23 Haziran'ın galibinin İmamoğlu olacağını söyledi.

1116
İstanbul seçim anketlerinde son durum ne? İşte anket şirketlerinin sonuçları - Sayfa 12

A&G Araştırma Şirketi sahibi Adil Gür, "Hiç kimse endişe etmesin bu kez kafa kafaya sonuç çıkmayacak. Bu millet feraset sahibi. Öbür sefer ne dedim ben uzunca bir süre karakolda bitecek dedim. Karakolda değil mahkemede bile bitmedi. Ama bu sefer diyorum ki kazanan benim oyumu çaldılar bilme ne oldu sandık görevlisi şu oldu bu oldu gibi hiç bir tartışmaya mahal vermeden bir seçim sonucu ortaya koyacak vatandaş. Kimin lehine ortaya koyacak’’ dedi.

1216
İstanbul seçim anketlerinde son durum ne? İşte anket şirketlerinin sonuçları - Sayfa 13

KONDA anket sonuçları: Ünlü araştırma şirketi Konda 31 Mart'ta elindeki verileri açıklamayacağını duyurmuştu. Bu kez Konda da anket açıklıyor. Perşembe günü yayınlanacak ankete ilişkin Konda'nın sahibi Bekir Ağırdır 'fark açılacak' diyerek şunları söyledi: "31 Mart seçimlerinde her 100 kişiden 17’si sandığa gitmedi, 3’ünün oyları iptal oldu, 39’u Ekrem Bey’e, 39’u Binali Bey’e oyunu verdi. Bizim bütün araştırmalarımıza göre Ekrem Bey alt sınır olarak yine 39’dan başlıyor, Binali Bey’de 10’luk bir kayıp var. Binali Bey’e oy veren her 39 kişinin 10’unun adalet duygusu zedelenmiş durumda. Binali Bey 29’dan başlayacak ve muhakkak o 10 kişiden ikna edemeyecekleri olacak.

1316
İstanbul seçim anketlerinde son durum ne? İşte anket şirketlerinin sonuçları - Sayfa 14

Piar Araştırma: Piar araştırma şirketi tarafından yapılan bir değerlendirmede, "kitle psikolojisinin Ekrem İmamoğlu lehine olduğu" yorumu yapıldı.

1416