İslam Memiş altın fiyatları için rekor tarihi verdi: Bomba gibi...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, düşüş yaşanan altın ve gümüş fiyatları için yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Memiş, "Altın pimi çekilmiş bomba gibi" dedi.

İslam Memiş altın fiyatları için rekor tarihi verdi: Bomba gibi... - Sayfa 1

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı  İslam Memiş, piyasalarda yaşananlar sonrası altın ve gümüş fiyatları için değerlendirmelerde bulundu. İslam Memiş, konuk olduğu programda altın için özellikle uyararak tarih verdi. 

111
İslam Memiş altın fiyatları için rekor tarihi verdi: Bomba gibi... - Sayfa 2

"GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMANIZ GEREKİYOR"
"Altın yatırımcısı, gümüş de olabilir, platin de olabilir. Siz FX piyasalarındaki işlemleri banka sayfasında yapmak zorunda kalacaksınız. Fiziki tarafta, kuyumcudan, dövizciden işlem yapacaksanız burada da makas aralığı en az 10 lira." diyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Kuyumcuda altın 900 lira. Bunu göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Günlük veya haftalık işlem yapanlar için bu can sıkıcı.

211
İslam Memiş altın fiyatları için rekor tarihi verdi: Bomba gibi... - Sayfa 3

Piyasadaki manipülatif atakların önüne geçilmiş oluyor. Spekülasyon yapıyorlardı, bunun önüne geçilmiş oldu." ifadelerini kullandı.

311
İslam Memiş altın fiyatları için rekor tarihi verdi: Bomba gibi... - Sayfa 4

"GRAM ALTIN İÇİN ÖNGÖRÜM..."
Söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altı çizilen İslam Memiş, altınla ilgili olarak ayrı bir parantez açarak, çarpıcı uyarılarda bulundu:

411