İşe alım modelleri değişiyor: İşverenlerin önceliği artık diploma değil - Sayfa 10

"Özellikle de giriş seviyesindeki roller için - işletmelerin ekip çalışması ve iletişim de dahil olmak üzere aktarılabilir sosyal beceriler için işe alım yaptıklarını ve ardından doğru rollerde, doğru becerilere sahip, doğru zamanda ihtiyaç duydukları kişilere sahip olduklarından emin olmak için belirli iş rolleri için eğitim verdiklerini görüyoruz."

1018
İşe alım modelleri değişiyor: İşverenlerin önceliği artık diploma değil - Sayfa 11

Çıraklık eğitimleri giderek tam zamanlı üniversiteye alternatif olarak görülürken, bazen belirli sektörlere daha iyi erişim ve daha sonra daha kazançlı iş fırsatları sağlıyor.

1118
İşe alım modelleri değişiyor: İşverenlerin önceliği artık diploma değil - Sayfa 12

ÇIRAKLIK İÇİN VERİLEN İŞ İLANLARI SAYISI ARTIŞTA

LinkIn'e göre, kamu hizmetleri gibi sektörlerde çıraklık için verilen iş ilanlarının sayısı yüzde 60,6 artarken, perakende çıraklık ilanları yüzde 58,7 ve teknoloji sektöründekiler yüzde 16,2 arttı.

1218
İşe alım modelleri değişiyor: İşverenlerin önceliği artık diploma değil - Sayfa 13

E.ON UK'nin insan kaynakları müdürü Helen Bradbury şunları söyledi: "Artık pek çok gencin kariyerlerine bir adım önde başlamak için doğrudan işe girmek istediğini biliyoruz. E.ON olarak, öğrencilerin eğitim geçmişlerinden bağımsız olarak başarılı kariyerler inşa etmeleri için çeşitli yollar sunmaktan gurur duyuyoruz."

1318