Reklam PR
16 Eyl 2011 15:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:48

İNTERNETTEKİ EN İLGİNÇ SİTELER! AKLINIZA BİLE GELMEYECEK HİZMETLERİ BU SİTELERDE BULACAKSINIZ!

İnternette ilginç hizmetler sunan bu siteler çok ilginizi çekecek. İşte o sitelerden bazıları...

Facebook, twitter, youtube gibi büyük sosyal paylaşım ortamlarının neredeyse internet kullanıcılarının çok büyük bir kısmına hitap ettiği ve bütün ihtiyaçlarını karşıladığı günümüzde bu durumun tam tersine online hizmet veren pazarlama amaçlı hizmetler de yaygınlaşmaya başladı. Pazarlama alanının çok büyük bir kısmının internete kayması ve dünyada yaklaşık 300 milyon kayıtlı alan adı olması, girişimcileri, daha önce hiç düşünülmemiş alanlarda hizmet vererek para kazanmaya itiyor. İşte internetin en ilginç hizmet sitelerinden sadece birkaçı,

bo.lt

bolt, tanıtacağımız sitelerin içinde en ilginci. Tam olarak şu işe yarıyor, diyelim ki hoşunuza giden bir site var ve eğlenmek, arkadaşlarınıza şakalar yapmak ya da projenize örnek oluşturmak amacıyla belli değişiklikler yapmak istiyorsunuz. bo.lt, bu sitenin bir kopyasını alıp kendi sunucusuna kopyalıyor. Tasarımında istediğiniz gibi değişiklik yapmanızı sağlıyor, yazıları, logoyu ya da modüllerin yerlerini değiştirebiliyorsunuz ve yeni bir alan adi ile paylaşabiliyorsunuz.

Weespr

Weespr, sosyal paylaşım sitelerindeki ileti, fotoğraf, blog gibi içerikleri alıp size özel bir magazin dergisi tasarımıyla sunuyor. Özel günler ve etkinlikler gibi içerikler hakkında otomatik olarak haber yazıları yazıp kupürler ekliyor.

iCopyroght

Web sayfanızda paylaştığınız içeriklerinizin başka siteler tarafından kopyalanması durumunda size telif hakkı ödenmesini sağlayan bir hizmet. İnternetteki binlerce blogu sürekli olarak takip edip içeriğinizin başka sayfalarda görüntülenme sayısı uzerinden size ödeme yapıyor.

AudioTool

İnternet üzerinden kullanabileceğiniz ücretsiz ve profesyonel bir müzik yapım yazılımı.

VideoGenie

Hayranlarınızın(!) kolayca video kaydedip yayınlayabileceği bir nevi videolu mesaj tahtası uygulaması. Siz de hayranlariniza tesekkur etmek icin videonuzu kaydedip yayinlayabiliyorsunuz.

StupleFix

Flickr hesabınızdaki fotoğrafları slideshow halinde videolara dönüştüren ve 24 saat yayin yapabilen bir hizmet.

LiveCliq

Cep telefonunuza yükleyeceğiniz bir uygulama yardımıyla 3G bağlantınız ve telefonunuzun kamerası ile internet üzerinden canlı yayın yapabileceğiniz bir hizmet. Diğer kullanıcılar, sizin profil sayfanız üzerinden yayınları izleyebilir ve sosyal ağlarda paylaşabilir. Canlı yayın bittikten sonra, videolar sitede arşivleniyor.

Fiverr

Twitter’a benzer bir mantıkla çalışan Fiverr, 5 dolar karşılığında yapacağınız şeyler için ilan bırakmanızı sağlayan bir sistem. Çok farklı, çok çılgın, çok yaratıcı fikirlerin 5 dolara satıldığı sitede ayrıca seslendirme, web tasarım, pazarlama gibi profesyonel alanlarda da hizmet verenler bulunmakta.

Meriç Özadak/Biamedya