İnternet aleminde şaşırtan cinsel aramalar! - Sayfa 28

Fransızların yüzde 41'i hayatlarında bir kez de olsa seks partisine katılmış. Aynı zamanda oral seksin en yaygın olduğu ülke. Fransız çıplaklar kampı Village Naturiste de dünyanın en büyüğü. 500 kişinin katılımıyla, dünya grup seks rekoru Japonya'ya ait. İngiltere'nin banliyösünde bulunan Upminster, porno film ve seks oyuncaklarına ülke genelinden 7.9 kat daha fazla para harcıyor.

2831
İnternet aleminde şaşırtan cinsel aramalar! - Sayfa 29

En iyi performans kimde? Hollanda'nın Utrecht Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmaya göre Türk erkeklerinin boşalma süresi, üç dakika yedi saniye… Bu, uzmanlara göre yumurta haşlamaktan daha kısa bir süre. En uzun süreyse İngiliz erkeklerinin… İngilizler yedi dakika 36 saniye boyunca sevişebiliyor. ABD'li erkekler yedi dakika, İspanyollar beş dakika sekiz saniye, Hollandalılar ise beş dakika bir saniyede cinsel hazza ulaşıyor.

2931
İnternet aleminde şaşırtan cinsel aramalar! - Sayfa 30

Sevişerek kilo verilmiyormuş meğerse… Daha önce yapılan araştırmalarda cinsel ilişki sırasında 300 kalori yakıldığı belirlenmişti. Zayıflamak isteyenlere ‘bol bol seks yapın' öğüdü veriliyordu. Fakat İngiltere'de yapılan bu konudaki en kapsamlı araştırma, cinsel ilişki sırasında ortalama sadece 21 kalori yakıldığını ortaya çıkardı.

3031
İnternet aleminde şaşırtan cinsel aramalar! - Sayfa 31

Türk erkeği resmen çapkın 25 ülkede yapılan seks araştırmasına göre; Türk erkekleri hayatları boyunca ortalama 31 kadınla cinsel ilişki yaşıyor. Türkler bu rakamla, 33 kadınla birlikte olan Güney Afrikalı erkeklerden sonra çapkınlıkta ikinci sırada. Üçüncü sırada 30 farklı kadınla birlikte olduklarını söyleyen Yunan erkekler var. Araştırma, Türk erkeklerinin yüzde 28'inin eşlerini aldattığını da ortaya koydu.

3131