İnternet aleminde şaşırtan cinsel aramalar! - Sayfa 24

Çift yarışma sonucunda 3 bin 300 dolar para ödülü ve iki elmas yüzük kazandı. Dokuz çiftin katıldığı yarışmanın kurallarına göre, öpüşme sırasında adayların oturmasına, dinlenmesine ya da uyumasına izin verilmedi.

2431
İnternet aleminde şaşırtan cinsel aramalar! - Sayfa 25

En iyi kim sevişiyor? Utrecht Üniversitesi'nin seks araştırmasında seks alışkınlıklarına dair de ilginç sonuçlar var. Yeni Zelandalı kadınlar hayatları boyunca ortalama 20 partner ediniyor. Onlar dünyanın en rastgele cinsel ilişki yaşayan kadınları. Kadınlara göre dünyanın en iyi sevişen erkekleri ise İspanyollar…

2531
İnternet aleminde şaşırtan cinsel aramalar! - Sayfa 26

Kadınlara göre Alman erkekleri dünyanın en kötü partnerleri, çünkü kötü kokuyorlar. Yunanistan en şehvetli millet kategorisinde.. Mikanos Adası, her yıl binlerce turisti kendine çekiyor, burası ‘yetişkin oyun alanı' olarak tanınıyor. En uzun sevişme rekorunu ise 30 dakika ile Brezilyalılar ellerinden bırakmıyor.

2631
İnternet aleminde şaşırtan cinsel aramalar! - Sayfa 27

Dünyada en çok genelev İsrail'in başkenti Tel Aviv'de var. Hindistan'da telefon seksi o kadar popüler ki, birçok kişi bu yüzden borç batağına girince bu hatlar yasaklandı.

2731