Instagram yasağına ünlü isimlerden tepkiler! Kimi sert çıktı kimi ti'ye aldı...

2 Ağustos tarihinden itibaren Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından Instagram'a erişim engeli getirildi. BTK'nın site bilgileri sorgulama sayfasında ilgili karar görüldü. Bu karara ünlü isimlerden de tepkiler gecikmedi. Instagram 'ın kapatılmasına bazı isimler sert tepkiler verirken bazı isimlerde ti'ye aldı...

Instagram yasağına ünlü isimlerden tepkiler! Kimi sert çıktı kimi ti'ye aldı... - Sayfa 1

BTK tarafından 2 Ağustos tarihinde Instagram'a erişim engeli getirildi. BTK tarafından yapılan açıklamada "instagram.com, 02/08/2024 tarihli ve 490.05.01.2024.-608903 sayılı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kararıyla erişme engellenmiştir" denildi. Yaşanan bu gelişmelerden sonra ünlü isimler karara tepki gösterdi. Bazı ünlü isimler Instagram yasağına çok sert çıkarken bazı isimler de ti'ye aldı...

17
Instagram yasağına ünlü isimlerden tepkiler! Kimi sert çıktı kimi ti'ye aldı... - Sayfa 2

ŞAHAN GÖKBAKAR

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabı üzerinden esprili bir video paylaştı. Ünlü komedyen videosunda 'Abi telefon geldi başkana söyle ınstagramı kapatsın. Bassın tuşuna ınstagramı kapatsın. bastım kapattım.' ifadelerini kullandı.

27
Instagram yasağına ünlü isimlerden tepkiler! Kimi sert çıktı kimi ti'ye aldı... - Sayfa 3

HALUK LEVENT

Haluk Levent bu karara X üzerinden tepkisini gösterdi ve 'Anlamıyorum anlamayacağım da. Dünyada Çin’e, Kuzey Kore’ye dönen bir ülke konumuna girmesek mi artık. Yok muydu başka bir yolu?' dedi.

37
Instagram yasağına ünlü isimlerden tepkiler! Kimi sert çıktı kimi ti'ye aldı... - Sayfa 4

CÜNEYT ÖZDEMİR

Cüneyt Özdemir'de tepkisini X üzerinden gösteren isimlerden oldu ve 'Günümüzde Instagram’ı kapatan bir ülke, 3. Dünya ülkesidir. Utanın, utanın…' ifadelerini kullandı.

47