Gündem
03 Mar 2010 21:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:08

İNGİLİZCE BİLEN GAZETECİLERE MEDYA DERNEĞİ'NDEN ÇAĞRI!

Medya Derneği, Türkiye'den gazetecilerin 19-22 Nisan tarihlerinde İsviçre'de gerçekleşecek Cenevre Sağlık Forumu'na uluslar arası gazetecilik kuruluşu Media 21'in davetlisi olarak katılabileceğini duyurdu.

Cenevre Sağlık Forumu'nun bu yılki teması, "Küreselleşme, Kriz ve Sağlık sistemleri" olarak belirlendi.

Yaklaşık bin uzmanın buluşacağı Forum, Dünya Sağlık Örgütü, UNITAID, Cenevre Üniversitesi gibi kuruluşlar tarafından destekleniyor. Forum'da, H1N1 (A Gribi), AIDS'in tedavisinde yaşanan gelişmeler, sağlıkta kamunun rolü gibi konular, WHO, WIPO, UNHCR, Care International, UNAIDS, ILO gibi kuruluşların ve dünyanın önde gelen ilaç şirketlerinin uzmanları tarafından tartışılacak. İngilizce bilen Türk gazeteciler Forum'a Media 21'in davetlisi olarak katılabilir.

Forum'a katılacak gazetecilerin ulaşım, konaklama ve yaşam giderleri Media 21 tarafından karşılanacak. Türk gazeteciler Forum kapsamında İngiltere'ye 23-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek inceleme gezisine de katılabilecek.

Cenevre Sağlık Forumu'na katılmak isteyen gazeteciler, detaylı bilgiyi Medya Derneği Proje Yöneticisi Barış Soydan'dan alabilir: ([email protected])

ETİKETLER
#Medya Derneği