İngiliz kadın Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı oteli dolandırdı: Eski bilekliğiyle sınırsız yedi, içti - Sayfa 9

"BİLEKLİKLERİMİZİ KONTROL ETMEDİLER"

Başta çocuklara şaka yapıyordum ama sonra bunu gerçekten yaptım. Kuşadası’na ikinci gidişimizde kaldığımız temizdi ama biz tatile gittiğimizde her şey dahil beş yıldızlı ya da en az dört yıldızlı otellere gideriz. Lüks otele girdiğimde bilekliklerimizi kontrol etmediler. Bileklikler üzerimizde olduğu için kimse kontrol etmedi çünkü taktığımızı görebiliyorlardı. Oğlum bunun oldukça komik olduğunu düşündü. Ne zaman bir şeyler yesek, ‘Bedava cips, bedava yemek’ diyordu.” ifadelerini kullandı.

912
İngiliz kadın Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı oteli dolandırdı: Eski bilekliğiyle sınırsız yedi, içti - Sayfa 10

"BEDAVA OLUNCA DAHA FAZLA YEDİM"

Bununla birlikte Balcinunas, otelin olanaklarını bedava olarak kullandığı için daha hayacanlı vakit geçirdiğini belirterek, “Sanırım bu sefer, geçen sefer para ödediğimizde yediğimden daha fazla yedim.” dedi.

Balciunas ayrıca otelin o hafta Mayıs ayındaki konaklamasında kullandıkları aynı renk bilekliklBalciunaseri kullanması nedeniyle ailenin “şanslı” olduğunu söyledi. 

1012
İngiliz kadın Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı oteli dolandırdı: Eski bilekliğiyle sınırsız yedi, içti - Sayfa 11

Öte yandan, lüks otelde geçirdiği zamandan çok keyif aldığını söylese de anne, TikTok'ta görüntülerini paylaştıktan sonra bu olayın kendisinin peşini bırakmayacağını düşündüğünü söyledi. 

Balciunas,  “Çok güzel bir otel. Bu yüzden annemi oraya yönlendirdim. Gerçekten çok keyif aldık.Fark ederler diye çok endişeliydim ama neyse ki fark etmediler. Bazen farklı renk bantları oluyor, bu yüzden o hafta o renk bant olduğu için şanslıydık. ‘Bunu tekrar yapar mıyım bilmiyorum. TikTok'ta olduğu için muhtemelen görmüşlerdir.” dedi.

1112
İngiliz kadın Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı oteli dolandırdı: Eski bilekliğiyle sınırsız yedi, içti - Sayfa 12

OTEL YORUM YAPMADI

Balcinuas’ın paylaşımı  900'den fazla beğeni, paylaşım ve yorum alırken, sosyal medya kullanıcıları yorumlarda farklı görüşlerini paylaşmakta gecikmedi.

Bazıları annenin sözde cesaretini överken, diğerleri onu hırsızlıkla suçladı. 

Balcinuas’ın kaldığı lüks otel ise henüz olayla ilgili bir yorum yapmadı.

1212