İngiliz kadın Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı oteli dolandırdı: Eski bilekliğiyle sınırsız yedi, içti - Sayfa 7

Diğer taraftan, Balciunas ailesinin her ay tatile çıktığını ve sadece dört ve beş yıldızlı her şey dahil otellerde kaldığını iddia etti. İngiliz basınına konuşan bir otel çalışanı ise ailenin bu kez beş yıldızlı oteldeki ücretli konaklamalarından daha fazla yemek yediğini söyledi.

712
İngiliz kadın Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı oteli dolandırdı: Eski bilekliğiyle sınırsız yedi, içti - Sayfa 8

Balciunas sosyal medyada yaptığı açıklamada, “'Annem tatilini sadece bir hafta önce rezerve etti, son dakika işiydi. Annemi o otele doğru yönlendirdim ve Mayıs ayından kalma bilekleri bulduğumda ‘Bu harika’ dedim. Öncesinde, sadece dalga geçiyordum, ‘Gidip yemeklerini yiyeceğiz’ diyordum. 

812
İngiliz kadın Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı oteli dolandırdı: Eski bilekliğiyle sınırsız yedi, içti - Sayfa 9

"BİLEKLİKLERİMİZİ KONTROL ETMEDİLER"

Başta çocuklara şaka yapıyordum ama sonra bunu gerçekten yaptım. Kuşadası’na ikinci gidişimizde kaldığımız temizdi ama biz tatile gittiğimizde her şey dahil beş yıldızlı ya da en az dört yıldızlı otellere gideriz. Lüks otele girdiğimde bilekliklerimizi kontrol etmediler. Bileklikler üzerimizde olduğu için kimse kontrol etmedi çünkü taktığımızı görebiliyorlardı. Oğlum bunun oldukça komik olduğunu düşündü. Ne zaman bir şeyler yesek, ‘Bedava cips, bedava yemek’ diyordu.” ifadelerini kullandı.

912
İngiliz kadın Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı oteli dolandırdı: Eski bilekliğiyle sınırsız yedi, içti - Sayfa 10

"BEDAVA OLUNCA DAHA FAZLA YEDİM"

Bununla birlikte Balcinunas, otelin olanaklarını bedava olarak kullandığı için daha hayacanlı vakit geçirdiğini belirterek, “Sanırım bu sefer, geçen sefer para ödediğimizde yediğimden daha fazla yedim.” dedi.

Balciunas ayrıca otelin o hafta Mayıs ayındaki konaklamasında kullandıkları aynı renk bilekliklBalciunaseri kullanması nedeniyle ailenin “şanslı” olduğunu söyledi. 

1012