İnce detayı takipçileri yakaladı! 'Bu ne demek şimdi Şeyma’ - Sayfa 7

Mısırlı sevgilisiyle olaylı ayrılığının ardından yeni barışan Şeyma'nın İbiza'da eski sevgilisi Guido ile yakın olması sosyal medyada şok etkisi yarattı. Türkiye güzeli Şevval Şahin'in eski sevgilisi Marcus Aral'ın, kendisinden ayrıldıktan sonra görüşmeye başladığı Kerem Kamışlı'yı sandalye ile denize fırlattığı anları hatırlayan sosyal medya kullanıcıları, 'Guido da Mısırlı Meedo'yu sandalyesiyle denize fırlatsın' diye espri yaptı.

717
İnce detayı takipçileri yakaladı! 'Bu ne demek şimdi Şeyma’ - Sayfa 8

Çiftin 20 gün içerisinde, evlilik, bebek, ayrılık ve dolandırıcılık haberleriyle basına yansımasının ardından Şubaşı, geçtiğimiz hafta "Hayat size limon veriyorsa ondan limonata yapın" mesajını paylaşmıştı.

817
İnce detayı takipçileri yakaladı! 'Bu ne demek şimdi Şeyma’ - Sayfa 9

Subaşı'nın bu sözlerinden sonra Mohammed Alsaloussi'ye ait olduğu iddia edilen 'themeedo' adlı Instagram hesabından, "Hazır mısınız?" mesajı paylaşılmıştı. Gönderi 1 milyondan fazla kişi tarafından görüntülenmişti. Alsaloussi'nin, Şeyma Subaşı hakkında açıklamalarda bulunacağını düşünen takipçileri, Mısırlı iş insanına adeta yorum yağdırmıştı. Hesabı kısa sürede 200 bin kişi takip etmişti.

917
İnce detayı takipçileri yakaladı! 'Bu ne demek şimdi Şeyma’ - Sayfa 10

Şeyma Subaşı, yaklaşık yedi aydır birlikte olduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'den  evlilik teklifi almış ve sevgilisine 'evet' yanıtını vermişti. Kısa sürede alınan evlilik kararı sonrasında hamile olduğuna ilişkin iddialarla sık sık gündeme gelen Subaşı, sonunda bebek beklediğini itiraf etmiş ve evliliklerini de ertelediklerini duyurmuştu.

1017