İnce detayı takipçileri yakaladı! 'Bu ne demek şimdi Şeyma’ - Sayfa 5

Öte yandan, son olarak magazin kulislerini meşgul eden bir söylenti daha var... Şeyma Subaşı'nın Mısırlı Meedo'dan önceki İtalyan sevgilisi DJ Guido ile aynı yerlerden paylaşım yapması dikkatlerden kaçmadı. 

517
İnce detayı takipçileri yakaladı! 'Bu ne demek şimdi Şeyma’ - Sayfa 6

Instagram üzerinden yayın yapan magazin sayfaları, Şeyma ve Guido'yu aynı mekandan hikaye paylaşırken yakaladı. Her hareketiyle sosyal medyanın diline düşen Şeyma bu kez de 'Bu ne medeniyet!' dedirtti.

617
İnce detayı takipçileri yakaladı! 'Bu ne demek şimdi Şeyma’ - Sayfa 7

Mısırlı sevgilisiyle olaylı ayrılığının ardından yeni barışan Şeyma'nın İbiza'da eski sevgilisi Guido ile yakın olması sosyal medyada şok etkisi yarattı. Türkiye güzeli Şevval Şahin'in eski sevgilisi Marcus Aral'ın, kendisinden ayrıldıktan sonra görüşmeye başladığı Kerem Kamışlı'yı sandalye ile denize fırlattığı anları hatırlayan sosyal medya kullanıcıları, 'Guido da Mısırlı Meedo'yu sandalyesiyle denize fırlatsın' diye espri yaptı.

717
İnce detayı takipçileri yakaladı! 'Bu ne demek şimdi Şeyma’ - Sayfa 8

Çiftin 20 gün içerisinde, evlilik, bebek, ayrılık ve dolandırıcılık haberleriyle basına yansımasının ardından Şubaşı, geçtiğimiz hafta "Hayat size limon veriyorsa ondan limonata yapın" mesajını paylaşmıştı.

817