IMDb puanlarına göre Netflix’in en iyi korku ve gerilim dizileri belli oldu! - Sayfa 7

RATCHED (2020-) IMDB: 7.3

Ratched, bir psikiyatri hastanesinde hemşire olarak çalışan genç bir kadının hikayesine odaklanıyor. Mildred psikiyatri kliniğinde insan zihnini rahatsız eden deneyler yapılıyordur.

718
IMDb puanlarına göre Netflix’in en iyi korku ve gerilim dizileri belli oldu! - Sayfa 8

Bu kliniğe iş başvurusunda bulunan Mildred, işe kabul edildikten sonra yavaş yavaş psikiyatri sistemine ve insanlarına nüfuz etmeye başlar. Mildred'in güzel görünümünün ardındaki tüyler ürpertici gerçek hemen ortaya çıkacaktır...

818
IMDb puanlarına göre Netflix’in en iyi korku ve gerilim dizileri belli oldu! - Sayfa 9

MARİANNE (2019) IMDB: 7.4

Emma, Fransa'nın en başarılı korku yazarlarından biridir. Ancak, çocukluk arkadaşlarından biriyle tekrar görüşen Emma'nın hayatını tamamen değişir. Gözünün önünde intihar eden arkadaşı onun geçmişteki travmasına neden olur. Öte yandan Emma'nın yazdığı kitapta yaşananlar tek tek gerçeğe dönüşmeye başlar.

918
IMDb puanlarına göre Netflix’in en iyi korku ve gerilim dizileri belli oldu! - Sayfa 10

CHİLLİNG ADVENTURES OF SABRİNA (2018-2020) IMDB: 7.4

Sabrina çifte benliğini kucaklamaya çalışan bir cadıdır. Yarı ölü yarı diri bir hayat yaşayan Sabrina, kendisini tehdit eden kötü güçlerle savaşırken bir yandan da ailesiyle de savaşmak zorundadır. Senaryosunu Roberto Aguirre Sakasa'nın yazdığı dizinin yönetmenliğini Lee Toland Krieger üstleniyor.

1018