IMDb puanlarına göre Netflix’in en iyi korku ve gerilim dizileri belli oldu! - Sayfa 12

THE SERPENT (2021) IMDB: 7.6

Serpent, 1970'lerde Güneydoğu Asya'da batılı turistleri avlayan bir seri katilin hikayesini anlatıyor. Charles Sobhraj, Güneydoğu Asya'da farklı ülkelere seyahat eden 20 yolcunun öldürülmesinden sorumludur. Dünyanın çeşitli kıtalarında arama emirleri çıkarılan Sobraj'ın yakalanmasının hikayesine tanıklık edeceğiz.

1218
IMDb puanlarına göre Netflix’in en iyi korku ve gerilim dizileri belli oldu! - Sayfa 13

THE ASSASSİNATİON OF GİANNİ VERSACE (2017-2018) IMDB: 7.7

American Horror Story tadında olan bu diz, her sezondan farklı temaları ve konuları işliyor. Amerikan tarihinin en kötü şöhretli suçlarını beyaz perdeye taşıyan bu dizi, gerçek hayattaki olaylar ve insanlara odaklanıyor.

1318
IMDb puanlarına göre Netflix’in en iyi korku ve gerilim dizileri belli oldu! - Sayfa 14

GECE YARISI AYİNİ (2021) IMDB: 7.7

Gece Yarısı Ritüeli, küçük bir topluluğun yaşadığı ıssız bir adada gizemli bir diriliş hikayesine odaklanıyor. Karizmatik ve gizemli rahip adaya geldiğinde sıra dışı bazı olaylar yaşanmaya başlayacaktır.

1418
IMDb puanlarına göre Netflix’in en iyi korku ve gerilim dizileri belli oldu! - Sayfa 15

YOU (2018-) IMDB: 7.7

İlk görüşte Beck'e aşık olan Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Joe'nun teknolojiyi kullanarak Beck'i yakalamak ve onu her yerde kovalamak için kullandığı takıntılı davranış, Beck'in en iyi arkadaşı Peach'i şüpheli hale getirir, ancak bu durum Joe'yu durdurmaya asla yetmez...

1518