IMDb puanlarına göre Netflix’in en iyi korku ve gerilim dizileri belli oldu!

Korku ve gerilim filmlerini sevenler tarafından oylanan Netflix dizileri IMDb’de aldıkları puanlara göre listelendi. İşte IMDb puanlarına göre Netflix’in en iyi korku-gerilim dizileri!

IMDb puanlarına göre Netflix’in en iyi korku ve gerilim dizileri belli oldu! - Sayfa 1

WHAT/IF (2019) IMDB: 6.3

What/If, Netflix izleyicileri için 'Revenge' dizisinin yaratıcısı Mike Kelley tarafından ekrana getirildi. Her bölümde farklı bir hikayeden sonra Renee Zellweger başrolde yer alırken, Robert Zemeckis, Mike Kelly, Melissa Lowe, Alex Gartner, Wen ve Jack Rapke gibi Charles Rowe isimleri baş yapımcı olarak görev yapıyor.

118
IMDb puanlarına göre Netflix’in en iyi korku ve gerilim dizileri belli oldu! - Sayfa 2

DARK DESİRE (2020-) IMDB: 6.5

Tanınmış avukat ve üniversite profesörü Alma Solares, Yargıç Leonardo ile evlidir. Alma, boşanma sürecinde ona yardım etmek için arkadaşlarıyla bir hafta sonu gezisine çıkar. Seyahatleri sırasında Dario Guerra adında 23 yaşındaki bir adamla tanışan genç kadının hayatı bambaşka bir hal alır.

218
IMDb puanlarına göre Netflix’in en iyi korku ve gerilim dizileri belli oldu! - Sayfa 3

Tutkulu bir haftanın ardından ve uzun zamandır yaşamadığı şeyler yaşayan Alma, kocasına ve kızına döndüğünde her şeyi geride bırakmaya kararlıdır.

318
IMDb puanlarına göre Netflix’in en iyi korku ve gerilim dizileri belli oldu! - Sayfa 4

DRACULA (2020) IMDB: 6.8

Dracula'nın üç bölümlük bir uyarlaması, Netflix ve BBC ile ortaklaşa uygulanıyor. Dizinin kahramanı The Square filmindeki performansıyla son yıllarda adından söz ettiren Claes Bong'a emanet edilirken, Doctor Who'nun yapımcıları Steven Moffat ve Sherlock'un senaristi Mark Gatiss.

418