Gündem
28 Nis 2009 21:02 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:40

İMAM HATİPLİLERİN SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİ ÇÖKTÜ, 'DETROITLİ KIZIL' ÖZÜR DİLEDİ!..

Dün, Haber 7'nin duyurduğu imam hatiplilerin sosyal paylaşım sitesi 'www.ihlsozluk.com'un açıldığı haberi sitenin kilitlenmesine yol açtı."detroitli kizil" nickli site moderatörü aksaklıktan dolayı site sakinlerinden özür diledi.



İmam hatiplilerin sosyal paylaşım sitesi www.ihlsozluk.com'un kurulduğunu duyuran, Haber 7'nin "Her renkten İHL'liler burada yazıyor" başlıklı haberi sitenin serverini göçertti. Sözlüğün yazarların gün boyunca siteye erişemedi.

Bir anda okurların yoğun ilgisi ile tıkanan site dün akşam saatlerine kadar kapalı kalırken ihlsozluk yöneticileri bu aksaklık üzerine okurlarından özür diledi.

"detroitli kizil" nickli site moderatörü "özür beyanınımızdır" başlıklı açıklamasında aksaklığa Haber 7'nin sebep olduğunu dikkat çekerek, önümüzdeki günlerde yeni bir servere taşınmak için düğmeye bastıklarını belirtti.

Sitede yer alan özür beyanı şöyle: "Sevgili site sakinleri. Bugün gerek haber7.com gerekse haber 7'den beslenen diğer haber sitelerinde ihlsozluk ile ilgili haberler çıkması neticesinde siteye ziyaretçi akını olmuştur. Bu yüzden gün içinde yaşanan kopukluklar gece zirveye çıkmış ve az önce uzun bir süre sözlük bizlerden ayrı kalmıştır. Server değişikliği için düğmeye basmış olup en geç 3 gün içinde yeni bir sunucuya taşınacağımızı ve bu tür aksaklıkların olmayacağını müjdeler, hepinizden tek tek özür dileriz... "



Haber 7