İki erkekle yatağa girmek istemedi! Kalemini kırdılar - Sayfa 19

Bunların üzerinden çok geçmeden Selen Seyven diziden ayrıldı. Birçok kişi genç oyuncunun bu şikayetleri yüzünden kadrodan çıkarıldığını ileri sürdü. Ancak Selen Seyven "Aramızda bir tatsızlık yok" diyerek bu söylentileri inkar etti.

1921
İki erkekle yatağa girmek istemedi! Kalemini kırdılar - Sayfa 20

Ekranın beğeniyle izlenen dizilerinden 'Adanalı'dan Selin Demiratar'ın ayrılması da çok konuşulmuştu. Selin Demiratar kendi isteğiyle diziden ayrılacağını açıkladı. Ancak dizinin yapımcıları durumun böyle olmadığını Selin Demiratar'ın tuhaf istekleri yüzünden kadrodan çıkarıldığını söyledi. Dizideki rol arkadaşı Mehmet Akif Alakurt ile aşk yaşayan Selin Demiratar'ın ayrılığı ile ilgili iddialar şöyleydi:

2021
İki erkekle yatağa girmek istemedi! Kalemini kırdılar - Sayfa 21

Demiratar, sette sürekli kapris yapmaya başladı. Sabah akşam suşi ve kebap isteyen, 03.00'te özellikle bir pizza zincirinden pizza talep eden, çekim yerlerini beğenmeyen, istenen performansı da gösteremeyen Selin Demiratar, yapım ekibinin sinirlerini fazla zorlayınca konu yapımcı çift Ali ve İnci Gündoğdu'ya iletildi." Selin Demiratar'ı iki kez karşılarına alıp konuşan çift, sonuç alamadı. Bunun üzerine Gündoğdu çifti, Demiratar'a iki hafta önce “Haftaya seni öldürüyoruz diye haber yolladı. Yapımcılardan özür dileyen ve benzer durumları tekrarlamayacağını söyleyen Demiratar'ın isteği kabul edilmedi ve diziye veda etmek zorunda kaldı.

2121