İki erkekle yatağa girmek istemedi! Kalemini kırdılar - Sayfa 17

Sonunda dizinin yönetmeni de öfkeden deliye dönünce Didem Erol'un işine son verdi.Erol'un sete geç geldiği, kendine ayrı kulis istediği ve her fırsatta "Ben dünyaca ünlü aktörlerle çalıştım. Bana böyle davranamazsınız' dediği iddia edilmişti.

1721
İki erkekle yatağa girmek istemedi! Kalemini kırdılar - Sayfa 18

Selen Seyven'in de oynadığı 'Kocamın Ailesi' dizisinden ayrılması olaylı olmuştu. Sosyal medya hesabında bir gözü morarmış fotoğrafını paylaşan Selen Seyven "İş ahlakı böyle bir şey. Gözün çıkıp eline düşse de sahneleri çekersin. Seni senden başkası bu nankör meslekte düşünmez" notunu yazdı. Bundan iki ay sonra yine sosyal medya hesabından "Gün aydınlandı, hala çalışıyoruz" notunu yazdı.

1821
İki erkekle yatağa girmek istemedi! Kalemini kırdılar - Sayfa 19

Bunların üzerinden çok geçmeden Selen Seyven diziden ayrıldı. Birçok kişi genç oyuncunun bu şikayetleri yüzünden kadrodan çıkarıldığını ileri sürdü. Ancak Selen Seyven "Aramızda bir tatsızlık yok" diyerek bu söylentileri inkar etti.

1921
İki erkekle yatağa girmek istemedi! Kalemini kırdılar - Sayfa 20

Ekranın beğeniyle izlenen dizilerinden 'Adanalı'dan Selin Demiratar'ın ayrılması da çok konuşulmuştu. Selin Demiratar kendi isteğiyle diziden ayrılacağını açıkladı. Ancak dizinin yapımcıları durumun böyle olmadığını Selin Demiratar'ın tuhaf istekleri yüzünden kadrodan çıkarıldığını söyledi. Dizideki rol arkadaşı Mehmet Akif Alakurt ile aşk yaşayan Selin Demiratar'ın ayrılığı ile ilgili iddialar şöyleydi:

2021