İki erkekle yatağa girmek istemedi! Kalemini kırdılar - Sayfa 13

Caner Kurtaran rolüne veda etti onun yerine Hasan Küçükçetin 'Şevket' karakterini canlandırmaya başladı. Caner Kurtaran ise gördüğü tedavinin ardından Aşk ve Ceza adlı diziyle setlere geri dönmüştü.

1321
İki erkekle yatağa girmek istemedi! Kalemini kırdılar - Sayfa 14

Ekranın izlenme rekorları kıran dizilerinden 'Kavak Yelleri'nin 'Efe'si Dağhan Külegeç'in diziden ayrılması da çok konuşulmuştu. Dağhan Külegeç'in canlandırdığı 'Efe' karakteri bir trafik kazasında öldü.

1421
İki erkekle yatağa girmek istemedi! Kalemini kırdılar - Sayfa 15

İddialara göre Dağhan Külegeç ile yönetmen Jale İncekol arasında yaşanan tartışma bu ayrılığa neden oldu... Külegeç tartışma sırasında İncekol'un akfasına plastik sandalye fırlatınca dizide canlandırdığı Efe karakterinin de sonu geldi.. Daha sonra bu iddiaları reddeden Külegeç, Efe karakteriyle diziye geri döndü. Ama yine uzun ömürlü olmadı. Sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılacağını açıkladı ve onun karakteri de "ölerek" diziye veda etti.

1521
İki erkekle yatağa girmek istemedi! Kalemini kırdılar - Sayfa 16

Didem Erol da 'Goncakaranfil' adlı diziden daha ilk bölümde kovuldu. Didem Erol, yönetmeni Atilla Cengiz'i çileden çıkartınca; daha ilk bölümde işine son verildi. Adını, Hollywood yıldızlarıyla yan yana çektirdiği fotoğraflar sayesinde duyuran Didem Erol'un 'GoncaKaranfil'in setinde; 'Ben bir Hollywood starıyım' diyerek, kaprisleriyle ekibi çileden çıkardığı belirtiliyor.

1621