İki eltinin kaçtığı yufkacı Muammer ilk kez konuştu! 'Sadece onunla ilişkim var' - Sayfa 6

4 KİŞİ PEŞİMİZE DÜŞTÜ

Yufkacı Muammer Ay, Fatsa'dan Antalya'ya geldikten sonra 4 kişinin birlikte peşlerine düştüğünü söyledi.Bu kişilerin Antalya'da 10 gün kendilerini aradığını ancak bulamadığını da belirten Ay, "Bizi bulamayınca 4 kişi Fatsa'ya geri döndüler. Sonra televizyona çıktılar" dedi.


631
İki eltinin kaçtığı yufkacı Muammer ilk kez konuştu! 'Sadece onunla ilişkim var' - Sayfa 7

ELTİSİ HAMİDE İLE ARAMIZDA İLİŞKİ YOK

Muammer Ay kendisinin sadece gözlüklü olan Hamide Duman ile aralarında ilişki olduğunu ve birbirlerini sevdiklerini söyledi. Diğer elti Hamide Duman ile aralarında hiçbir şey olmadığını belirten Ay, "Hakkımda çıkan haberlerin tamamı yalan. Küçük Hamide'nin çocuğu hasta imiş.


731
İki eltinin kaçtığı yufkacı Muammer ilk kez konuştu! 'Sadece onunla ilişkim var' - Sayfa 8

Önceki gün gitmek istediğini söyledi. Ben de 'gidebilirsin 'dedim. Bizden ayrıldı. İstanbul'a gitti. Televizyon programına katılıp çocuğunun yanına gidecek" dedi. Muammer Ay , başlarına bir şey gelmemesi için sürekli yer değiştirmek zorunda kaldıklarını da kaydetti.


831
İki eltinin kaçtığı yufkacı Muammer ilk kez konuştu! 'Sadece onunla ilişkim var' - Sayfa 9

NELER YAŞANDI

Esra Erol'un programında, 2 çocuk babası Mehmet Duman, 17 yıl önce evlendiği eşi Hamide Duman'ın 11 Mart günü kayıplara karışması üzerine canlı yayına çıktı. Eşinin başka bir adama kaçtığını söyleyen Duman, "Eşimin telefonunda Muammer Ay'ın resmini gördüm.


931