Magazin
07 Şub 2008 17:39 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:56

İKBAL DAYANAMADI!.... ALEYNA BEBEĞİ EVİNE GÖTÜRÜP OĞLUYLA BİRLİKTE EMZİRDİ!....(VİDEO)....

İkbal Gürpınar 10 günlükken terk edilen Aleyna bebeğe sahip çıktı. Annesi buluna kadar Aleyna bebeğe annelik yapacak olan Gürpınar, bebeği oğlu ile birlikte emziriyor.

Kanal 7 de yayınlanan İkbal Gürpınar´ın sunuculuğunu yaptığı İkbal´le Hayatı Paylaşmak programında yürekleri dağlayan bir olay ekrana geldi. On günlük iken terk edilen Aleyna bebeğin dramından etkilenen İkbal Gürpınar, bugün rahatsızlanarak canlı yayınlanan programını gerçekleştiremedi.



İkbal Gürpınar, sunuculuğunu yaptığı İkbal´le Hayatı Paylaşmak programının Çarşamba günü yayınlanan bölümünde on günlükken annesi tarafından terk edilen, Aleyna bebeğin dramını izleyenler ile paylaştı. Aleyna bebeği evine götürüp yıkayan ve emziren İkbal Gürpınar, küçük bebeğe sabaha sahip çıktı. Aleyna bebeğin sabaha kadar emdiğini ve memeyi hiç bırakmak istemediğini belirten İkbak Gürpınar, bebeğin annesinin normal düşünemediğini aksi halde hiçbir annenin bebeğini kolay kolay terk edemeyeceğini söyledi. Babasının bebeğe bakamadığını anlayan İkbal Gürpınar annesi bulununcaya kadar bebeğin bakımını üstleneceğini söyledi. Kendisi de anne olan Gürpınar Aleyna bebeğin yürekleri yakan durumuna üzüntüsünden rahatsızlandı. Bugün kü canlı yayını gerçekleştiremeyen İkbal Gürpınar bebeğin anne özlemini anlatırken stüdyoda duygulu anlar yaşandı.