Polemik & Kulis
26 Ağu 2024 12:32 Son Güncelleme: 26 Ağu 2024 13:01

İhlas Medya'da üst düzey deprem! O isimle yollar ayrıldı…

İhlas Holding bünyesindeki Dijital Varlıklar’da üst düzey bir ayrılık yaşandı.

Son yıllarda yaşadığı çalkantılarla gündeme gelen İhlas Holding’de yeni bir gelişme yaşandı. MedyaRadar’ın haberine göre bir dönem Dijital Varlıklar'ın hem Genel Müdürlüğünü hem de Genel Yayın Yönetmenliğini yapan son dönemde ise holding bünyesindeki kadın ve sağlık sitesi Mavi Kadın’da Genel Yayın Müdürlüğü görevini üstlenen Fuat Atik’le yollar ayrıldı.

YERİNE GELEN İSİM BELLİ OLDU

MedyaRadar’ın edindiği bilgiye göre İhlas Medya, son olarak Fuat Atik'ten Mavi Kadın sitesini de aldı. Gerekçe olarak ise Fuat Atik'in sitenin hitlerini bir türlü yükseltememesi ve çalışanlara uyguladığı baskı gösterildi. Atik’in yerine ise TGRT Haber Özel Haber Sorumlusu Fatımatüzzehra Maslak atandı.

FATIMATÜZZEHRA MASLAK KİMDİR?

Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olan Fatımatüzzehra Maslak, profesyonel meslek hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesindeki kadın sitesi olan Yasemin.com'da işe başladı. 5 yıl boyunca burada özel içerik ve SEO içeriği editörü olarak çalışan Maslak, ardından Türk Medya bünyesindeki aksam.com.tr'de Kıdemli SEO editör olarak göreve başladı. Sonrasında TGRT Haber Özel Haber Sorumlusu olarak kariyerine devam eden isim, Mavi Kadın Genel Yayın Müdürü olarak göreve getirildi.