Medya
21 Oca 2008 14:54 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:54

"İDEAL ERKEK BULUNDU!.." MİLLİYET YAZARI NİLAY ÖRNEK,HAKAN ÇELİK VE GÜNERİ CIVAOĞLU'NU NASIL Tİ' YE ALDI?..

Geçtiğimiz haftanın en fazla `göze takılan´ haberlerindendi ''ideal erkeğin özellikleri''... İngiltere´de 40 bin kadın ile bir anket yapılmış ve ortaya çıkan 20 özellik, onlarca yayın organında haber olarak yer almıştı.

İdeal erkek bulundu


Geçtiğimiz haftanın en fazla `göze takılan´ haberlerindendi ''ideal erkeğin özellikleri''...
İngiltere´de 40 bin kadın ile bir anket yapılmış ve ortaya çıkan 20 özellik, onlarca yayın organında haber olarak yer almıştı.
Eminim pek çok kadın bu özellikleri okudu; eşiyle/sevgilisiyle karşılaştırdı. Türk erkekleriyse ''cinsel partner sayısı 6´yı geçmemeli'' maddesiyle geyik döndürdü, ideal erkeğin ''futboldan hoşlanmadığını'' görünce de anketi direkt aklının çöplüklerine attı!
Ancak başarılı televizyon programcısı ve Posta gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik, aranan özellikler konusunda kendinde bir ışık, hatta maden görmüş ve de siyasi gündemden biraz sıkılmış olmalı ki cumartesi günü yayımlanan köşesinde ''Affedersiniz ama ben bu tanıma uyuyorum!'' başlıklı bir yazı kaleme aldı.
Fakat birkaç eksikle... Öncelikle özellikler toplam 20 maddeden oluşuyor, ancak Hakan Çelik 11 maddeyi ''ideal görmüş''.
Mavi gözlü olmak, kumrallık gibi özellikleri kaale almamış.
Çelik, ideal boy olan 1.77´den 3 santim kısa, 79´dan 3 kilo hafif olmaktaki ''ayıbını'', üniversite mezunu olmakla yetinmeyip doktora yapıyor olmasıyla örtmüş.
Üç kez ciddi ilişki yaşadığını açıkça yazan Hakan Çelik, 300 bin sterlinlik (697 bin YTL) ev, yılda en az 30 bin sterliklik kazanç ile gümüş renginde Mercedes´e sahip olma gibi kilit noktaları ''es geçmiş''.. Ama ne yapmış? Yazıya üzeri açık bir otomobilde çekilmiş fotoğrafını koymuş ki, bu da ideal erkeğin özelliğidir: Açıkça, ''Şu kadar malım, bu kadar mülküm var'' demez.
Hakan Çelik´i medeni cesaretinden dolayı kutluyor, yazısının altındaki email adresine ne gibi mektuplar geldi meraktan ölüyor ve de bu özelliklere uymaya kendini çok kaptırmamasını öneriyorum.
Türkiye´de yabancı gelinlere ayrılan kotanın çoğunu İngiliz kızlarının doldurduğu, Antalya´da hemen her sezon, onlarca, ''Türk garson-İngiliz zengin kızı'' aşkı yaşandığı düşünülürse kızlar ellerinde o listeyle gezmiyor olsa gerek.

Güneri Bey, French Kiss´i Örümcek Adam bile bitiremedi

''Olağan Şüpheliler'' gibi dizseniz, Güneri Cıvaoğlu, Selahattin Duman, Serdar Turgut ile beni.. Ve yerli/yabancı, herhangi birilerini, görünmez camın ardına oturtup ''Bu kişilerden hangisi French Kiss hakkında yazdı? Hangisi kızlara doğru erkeği bulmanın yollarını anlattı? Kim hayatının en güzel rock parçalarından bir liste yaptı köşesinde?'' diye sorsanız...
Pek çok kişi ''Şu kız yazmıştır'' diyecektir ama hiçbirinin yanıtı ben değilim! Anlayacağınız ağır gündemden tek sıkılan Hakan Çelik değil, herkes kendine hava delikleri açıyor.
Geçtiğimiz hafta başı Cıvaoğlu, her zamanki atikliğiyle yazıişlerinin en civcivli saatinde içeri daldı ve bombayı patlattı: ''Dostum, yarın benim yazıyı oku.'' Hepimiz kulakları diktik: ''French Kiss tarihe karışıyor. Yazdım!''
Gerek yanımda Başbakan´ın açıklamalarını okuyan Cem, gerek ''dinozorların seks hayatına 8 yaşında başladığı''yla ilgili spotu yazmakta olan ben; yıkıldık!
İnsan alıştıra alıştıra söyler yahu! Neeeee? Nasıl olur?
''French Kiss/Fransız Öpücüğü neydi yahu?'' konusunda bir ipucu bulmanın da umuduyla, Cıvaoğlu´nun yazısının ön baskısını kaptım... Madımakla ilgili makalenin altında buldum.